Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Καρατζαφέρης: Η επόμενη μέρα δεν ανήκει στην Αριστερά

Τετάρτη 14 Σεπτεμβριου 2011 
Την ικανοποίησή του για την μέχρι τώρα πορεία του ΛΑΟΣ στα έντεκα χρόνια ιστορίας του, εξέφρασε ο Γιώργος Καρατζαφέρης κατά την διάρκεια της συνέντευξης....
τύπου στη ΔΕΘ.
Τι είπε για την Αριστερά, τις συντεχνίες, και αυτούς που «έβαλαν χέρι» στα δημόσια ταμεία.
Μεταφέρει από τη ΔΕΘ ο Λευτέρης Ζαβλιάρης
Ο κ. Καρατζαφέρης, χαρακτήρισε εγκληματικό λάθος το μέτρο της εργασιακής εφεδρείας, ενώ προσέθεσε, ότι κάτι τέτοιο έχει σαν στόχο τον έλεγχο του εκλογικού σώματος, αφού στην ουσία είναι προθάλαμος απόλυσης.
Όπως είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ η χώρα είναι έρμαιο της αλόγιστης πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ενώ δεσμεύτηκε για την τιμωρία όσων έχουν «βάλει χέρι» στο δημόσιο πορτοφόλι, όσα χρόνια και αν έχουν παρέλθει.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, εξέφρασε την ανάγκη να φύγουν οι παλαιοκομμουνιστικές αντιλήψεις, που οδήγησαν κατά την άποψή του στο τέλμα την χώρα, ενώ είπε χαρακτηριστικά ότι «κάνουν κουμάντο οι συντεχνίες»
Τέλος ο κ. Καρατζαφέρης επισήμανε ότι είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο συνεργασίας για συγκυβέρνηση, ενώ για την Αριστερά είπε χαρακτηριστικά ότι «η επόμενη μέρα δεν ανήκει σε αυτή και σε δήθεν αριστερούς που δεν έχουν δουλέψει ποτέ, αλλά στους εργαζόμενους που έχουν ματώσει».
Στην ομιλία του το απόγευμα θα παρουσιάσει την κυβερνητική πρόταση του ΛΑΟΣ για την έξοδο από την κρίση. http://www.spnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: