Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Ελλάδα: Να μην παγιδευτούν οι πολίτες "στο παιχνίδι του κοινωνικού αυτοματισμού" ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς

Ελλάδα: Να μην παγιδευτούν οι πολίτες "στο παιχνίδι του κοινωνικού αυτοματισμού" ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Να μην παγιδευτούν οι πολίτες "στο παιχνίδι του κοινωνικού αυτοματισμού" ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς στο πλαίσιο συνάντησής του με τους βουλευτές και..
ευρωβουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την έναρξη της νέας πολιτικής χρονιάς.

Ανταλλάσσοντας απόψεις με τους βουλευτές για την τρέχουσα επικαιρότητα, εξέφρασε τη διαφωνία του με τον τρόπο που εφαρμόζει η κυβέρνηση την εργασιακή εφεδρεία ενώ υποστήριξε την καθιέρωση πληθυσμιακών κριτηρίων για το θέμα των ταξί.


Ειδικότερα για το θέμα των κινητοποιήσεων φέρεται να είπε: "Δεν χαϊδεύουμε αυτιά. Εμείς δεν είμαστε ΠΑΣΟΚ που έταζε τα πάντα στους πάντες. Αποδοκιμάζουμε και αποδοκιμάσαμε κατ’ επανάληψη ακραίες συμπεριφορές.


Ζητούμε να μην παγιδευτεί κανένας στο παιχνίδι του "κοινωνικού αυτοματισμού" που παίζει η κυβέρνηση στρέφοντας τη μία κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης".


Για το θέμα των ταξί είπε ότι "υποστηρίζουμε την θέσπιση πληθυσμιακών κριτηρίων και επιδιώκουμε μία λύση με την οποία -όπως πρόσφατα αποκάλυψε και ο πρώην αρμόδιος υπουργός κ. Ρέππας- η Τρόικα είναι απολύτως σύμφωνη".


Αναφέρθηκε και στο θέμα της εργασιακής εφεδρείας που είναι, όπως σημείωσε, πρόταση της ΝΔ: "Εμείς δεν συνδυάζουμε τον θεσμό της εργασιακής εφεδρείας με απολύσεις. Αντίθετα προτείναμε το συγκεκριμένο θεσμό για να αποφευχθούν απολύσεις. Και εξηγήσαμε αναλυτικά γιατί με την εφαρμογή του θα είχε όφελος και η οικονομία και η κοινωνία. Η κυβέρνηση κάνει ακριβώς το αντίθετο".

http://www.e-typos.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: