Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Δράσεις δημιουργικής απασχόλησης του Κ.Η. "4 ΕΠΟΧΕΣ" του ΨΝΠΟ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011 Τοπικά

To Δίκτυο Ψυχικής Υγείας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Πέτρας Ολύμπου προσπαθώντας συνεχώς να παρέχει ψυχολογική υποστήριξη στα άτομα με ψυχικές διαταραχές ώστε να συμβάλει στη ...
βελτίωση των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων τους, αλλά και στη ψυχολογική υποστήριξη για τη βελτίωση της αυτοεικόνας τους, και στα πλαίσια της ανάπτυξης δράσεων και υποστήριξης ατόμων αυτών, υλοποιεί πρωτοποριακές δραστηριότητες για την αποκατάσταση και στήριξη των.
Με στόχο λοιπόν την βελτίωση της καθημερινότητας τους, και της Κοινωνικής επανένταξης τους, οργανώνει προγράμματα και συνεργασίες με άλλους φορείς προς αυτήν την κατεύθυνση.

Έτσι το Κέντρο Ημέρας "4 Εποχές" αρχικά συμμετείχε στις εκδηλώσεις του Θρακιώτικου Πολιτιστικού Συλλόγου της Γανόχωρας Πιερίας, με εκθέματα μικροκατασκευών, τόσο από την ομάδα της Εργοθεραπέιας, όσο και από την ομάδα του Προεπαγγελματικού Εργαστηρίου παρουσιάζοντας έτσι δράσεις δημιουργικής απασχόλησης.

Στη συνέχεια τα μέλη της χορωδίας, η ομάδα μουσικής αλλά και άλλα μέλη του Κ.Η. με συνοδεία της κας Πετρίδου Δήμητρας και της κας Μπάτσιου Σοφίας, παρακολούθησαν βραδιά μουσικής με Ελληνικά τραγούδια.

Η διοίκηση του ΨΝΠΟ και η δ/νση του Κ.Η. "4 Εποχές" ευχαριστούν θερμά όλους όσους βοηθούν με την συμμετοχή τους αλλά και την αποδοχή των ατόμων αυτών, για την επίτευξη των παραπάνω στόχων.

Μάλιστα σε συνάντηση του διοικητή του Νοσοκομείου κ. Μ. Κοσμαδάκη με την επιστημονική υπεύθυνη κ. Χ. Τσανοσίδου και μέλη της κοινότητας του Κ.Η., συμφωνήθηκε η μεγαλύτερη ενεργοποίηση, διάδοση αυτών των ενεργειών άμεσα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: