Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Eλλάδα: Την ανάγκη ειθνικής συνεννόησης, προτάσσει εκ νέου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ

Eλλάδα: Την ανάγκη ειθνικής συνεννόησης, προτάσσει εκ νέου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ  
Παρασκευή 05 Αυγούστου 2011
Την ανάγκη σύνεσης από όλους και συνεννόησης ανάμεσα στις πολιτικές παρατάξεις προέταξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ... Γιώργος Καρατζαφέρης.
    «Εάν χρειαζόταν, θα μπορούσα να συνυπάρξω και με τον οποιονδήποτε. Αυτή τη στιγμή πρέπει να βρούμε ένα τρόπο συνεννόησης. Αυτή η συνεννόηση, δυστυχώς, δεν έρχεται από προσωπικούς σχεδιασμούς. Ο καθένας θέλει το "βιλαέτι" του. Δεν είναι όμως έτσι. Είπα στη Βουλή: "τι να το κάνεις να είσαι ιδιοκτήτης μιας οικίας που έχει καεί"; Όταν φλέγεται το οίκημα που μας φιλοξενεί, χρειαζόμαστε όλους τους πυροσβέστες. Αυτή την στιγμή δεν βλέπω "πυροσβέστες". Βλέπω "εμπρηστές" γύρω μου και ανησυχώ πάρα πολύ», είπε ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας στην τηλεόραση της ΝΕΤ.
    Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επανέλαβε τη θέση του ότι χρειάζεται οικουμενική κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα ενώ εκφράστηκε θετικά για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο αναφέροντας: «Σαφέστατα ο κ. Βενιζέλος έχει μια άλλη προσέγγιση των πραγμάτων, ίσως ευρύτερη και βαθύτερη. Δεν νομίζω όμως ότι φτάνει μόνος του ο κ. Βενιζέλος. Εγώ έχω μια εκτίμηση στις νοηματικές του διαδρομές, αλλά αυτό δεν αρκεί. Χρειάζεται μια βελτίωση όλης της "ομάδας", και, βεβαίως, δεν είναι όλοι οι καλοί μόνο στο ΠΑΣΟΚ. Υπάρχουν και στα άλλα κόμματα».
    Ο κ. Καρατζαφέρης, είπε ακόμη ότι, με τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της ευρωζώνης, η χώρα έχει πάρει δίμηνη ανάσα και χρειάζεται να αντέξει έως τον Οκτώβριο, ενώ σημείωσε: «Στο μέλλον θα οδηγηθούμε σε μια παγκόσμια «σεισάχθεια», δεν γίνεται διαφορετικά. Αυτό το λογιστικό χρέος ανάμεσα σε όλες τις χώρες νομίζω ότι τους δημιουργεί τεράστια προβλήματα» http://www.e-typos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: