Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ Ταχύτητα και αποτελεσματικότητα

http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20110622/engine/newego_LARGE_t_1101_53593550_type12128.jpg


Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Κάθε μέρα πρέπει να μας φέρνει τα αποτελέσματα μιας εβδομάδας, τόνισε ο πρωθυπουργός στη σύσκεψη υπουργών που είχε ως αντικείμενο την επιτάχυνση της υλοποίησης του.. κυβερνητικού έργου και των μέτρων του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητική πηγή στη σύσκεψη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος ενημέρωσε για τη συνάντησή του με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ενώ αποτυπώνοντας και το κλίμα της εν λόγω συνάντησης και των επαφών του στην Γερμανία, μίλησε για πολύ θετικό κλίμα από πλευράς των Γερμανών βιομηχάνων για επενδύσεις στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια τη σύσκεψη, απασχόλησαν συγκεκριμένα νομοσχέδια που θα καταθέσει η κυβέρνηση με πρώτο εκείνο του υπουργείου Παιδείας για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.


Ειδικότερα, σύμφωνα με τον σχεδιασμό της κυβέρνησης το νομοσχέδιο θα κατατεθεί εντός του Ιουλίου και αναμένεται να ψηφιστεί περί τα τέλη Αυγούστου.


Το επόμενο νομοσχέδιο που αναμένεται να κατατεθεί αφορά τον νέο τρόπο έκδοσης πολεοδομικών αδειών.


Σε ό,τι αφορά το επίκαιρο θέμα του αθλητισμού, η κυβερνητική πηγή ανέφερε ότι αυτή την στιγμή διεξάγεται μια συζήτηση μεταξύ ΟΥΕΦΑ και ΕΠΟ και η κυβέρνηση δεν επιθυμεί να παρέμβει σε αυτήν.


"Αν όμως η συζήτηση αυτή δεν καταλήξει πουθενά", επισήμανε "τότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και "πάνω στο τραπέζι" και η ελληνική κυβέρνηση θα πάρει θέση επί του θέματος".


Στη σύσκεψη πέραν του κ. Παπανδρέου και του κ. Βενιζέλου έλαβαν μέρος οι υπουργοί Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Καστανίδης, Ανδρέας Λοβέρδος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Χρήστος Παπουτσής, Δημήτρης Ρέππας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και Κώστας Σκανδαλίδης.


Στη σύσκεψη επρόκειτο να παραβρεθεί και ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος τελικά δεν κατέστη δυνατό να παραστεί λόγω της συνάντησής που είχε με εκπροσώπους των αυτοκινητιστών-ιδιοκτητών Ταξί.
(ΕΘΝΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: