Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Βρήκε την πόρτα εξόδου η Έλσα ;

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011
Απειλεί να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο η Παπαδημητρίου, παρά το σκληρό ‘Όχι» του Σαμαρά.
Το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δεν προκαλεί αναταράξεις μόνο στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στη ΝΔ. Αφορμή οι δηλώσεις της βουλευτή Αργολίδας Έλσα ...
Παπαδημητρίου ότι θα πράξει "κατά συνείδηση" στην ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Μάλιστα, πολλοί εκτιμούν ότι δεν αποκλείεται να δει την πόρτα της εξόδου από το κόμμα.
Επισήμως, η ΝΔ απέφυγε να σχολιάσει τη δήλωση αυτή αλλά, εάν επιβεβαιωθεί η προαναγγελία του «ναι» στα νέα μέτρα, τότε θεωρείται βέβαιο ότι η βουλευτής θα διαγραφεί και από την ΚΟ της ΝΔ και από το κόμμα.

«Είμαι αποφασισμένη να βάλω την Ελλάδα πάνω από όλα με ό,τι αυτό συνεπάγεται» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΝΕΤ, ενώ όταν ρωτήθηκε εάν θα ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο συμπλήρωσε: «Περιμένω να το διαβάσω και αυτό και όλα τα άλλα. Είναι νωρίς να βάζουμε κόκκινες και κίτρινες και πράσινες γραμμές. Θα πράξω κατά συνείδηση».

Πάντως πολλοί θυμίζουν ότι εδώ και καιρό οι σχέσεις της Βουλευτού με το Κόμμα είναι σε οριακό σημείο καθώς η ίδια εμφανίζεται πιο κοντά στη Ντόρα Μπακογιάννη παρά στην πολιτική του Αντώνη Σαμαρά.
ellispoint
ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: