Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΒΟΙΩΤΙΑ:Επίτιμος Δημότης Αλιάρτου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος To χρυσό κλειδί της πόλης απο τον Πρασιώτη δήμαρχο στον κκ.Ιερώνυμο

Τετάρτη 4 Μαίου 2011
Επίτιμος δημότης Αλιάρτου ανακηρύχθηκε μετά από πρόταση του Πρασιώτη δημάρχου Γιώργου Ντασιώτη και ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο... Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος.
Ο δήμαρχος Γιώργος Ντασιώτης μίλησε για «πολύ μεγάλη μέρα για τον δήμο Αλιάρτου»και τόνισε:  «τόσο για την ανακήρυξη ως επίτιμου δημότη του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου στον οποίο επιδώσαμε το χρυσό κλειδί της πόλης γεγονός που μας τιμάει όλους όσο και για την λειτουργία ενός μοναδικού στο είδος του μουσείο».
Όπως είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ντασιώτης «είναι επιτυχία για την Αλίαρτο η δημιουργία και λειτουργία ενός τέτοιου έργου στην πόλη μας». Και πρόσθεσε: «Θα καταστήσει την Αλίαρτο πόλο έλξης και σταθμό για πολλούς επισκέπτες. Το ψηφιακό μουσείο είναι πρωτοποριακό και αναδεικνύει τον πολύτιμο πλούτο της Χριστιανικής Βοιωτίας».
Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά για τη ενέργεια αυτή του Πρασιώτη και συμπατριώτη μας Γιώργου Ντασιώτη όπου σαν νέα δημοτική αρχή , τα πρώτα δείγματα είναι θετικά, κάνοντας πράξη το νοικοκύρεμα της όμορφης πόλης του Αλίαρτου σε όλους τους τομείς.
Διαβάστε ολόκληρη την ομιλία του Δημάρχου κου Ντασιώτη Γεωργίου στην τελετή ανακήρυξης του Αρχιεπισκόπου κκ Ιερωνύμου ως επίτιμου δημότη Αλιάρτου
http://prassia-eyrytanias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: