Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Συνελήφθησαν και κρατούνται οι ληστές-δολοφόνοι του Πυροσβέστη -- Αναγνωρίστηκαν από τους εργαζόμενους-αυτόπτες μάρτυρες-του "Μαρινόπουλου"

Τετάρτη 4 Μαίου 2011
Συνελήφθησαν, αργά τη νύχτα, οι δύο νεαροί δράστες ληστείας σε σούπερ μάρκετ "Μαρινόπουλος" στην Πάτρα, οι οποίοι πυροβόλησαν και σκότωσαν εν ψυχρώ τον 59χρονο πυροσβέστη Χρήστου Μαντά, όταν εκείνος προσπάθησε να τους σταματήσει. 
Από την Ασφάλεια Πάτρας, δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως ακόμα τίποτα, όμως αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι νεαροί (είναι γύρω στα 25) αναγνωρίστηκαν ήδη από αρκετούς εκ των... εργαζομένων στο σούπερ μάρκετ που ήσαν αυτόπτες μάρτυρες της ληστείας και του φόνου, ενώ έχουν βρεθεί το μηχανάκι με το οποίο αυτοί διέφυγαν καθώς το το μπουφάν του ενός. Όσο για το όπλο του φόνου, η Αστυνομία έχει βρει στην κατοχή τους, ένα πιστόλι κι ένα περίστροφο τα οποία εξετάζει.

Επιχείρηση τα μεσάνυχτα
Γύρω στις 12 το βράδυ ξεκίνησε ολόκληρη επιχείρηση σε σπίτι στην οδό Κορίνθου όπου εντοπίστηκαν οι δύο Αλβανοί.
Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τη νύχτα κλήθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι του σούπερ μάρκετ, που είχαν βάρδια την ώρα της ληστείας και είχαν δει τα συμβάντα, προκειμένου να αναγνωρίσουν τους δύο προσαχθέντες. 
Βάσει των ίδιων πληροφοριών, οι δύο άνδρες Αλβανικής καταγωγής αναγνωρίστηκαν από τους εργαζομένους, οι οποίοι δεν είναι όπως αρχικά εκτιμήθηκε τα δύο αδέλφια, χρήστες ναρκωτικών. 
Η διαδικασία της αναγνώρισης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έγινε με μεγάλη λεπτομέρεια από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας της Πάτρας, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας φαίνεται ότι βρήκαν και όπλο στην κατοχή των νεαρών το οποίο και εξετάζεται.
http://www.attacktv.gr/Pages/viewArticle.aspx?ID=29164

Δεν υπάρχουν σχόλια: