Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Aύριο Πέμπτη 5 Μαΐου, ημερίδα με θέμα «Ποδήλατο και Πόλη»

Τετάρτη 4 Μαίου 2011
Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας,
σας ενημερώνουμε ότι με πρωτοβουλία του Γραφείου Περιβαλλοντικής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και του 2ου Επαγγελματικού... Λυκείου θα διεξαχθεί, αύριο Πέμπτη 5 Μαΐου, ημερίδα με θέμα «Ποδήλατο και Πόλη»,  στις ώρες 10.30 – 14.00, στο Συνεδριακό Κέντρο (ΕΚΑΒΗ).
Στην ημερίδα έχει προσκληθεί και θα είναι βασικός ομιλητής ο συγκοινωνιολόγος καθηγητής του ΕΜΠ Θάνος Βλαστός, που είναι ο κατεξοχήν ειδικός σήμερα στη χώρα για τους ποδηλατόδρομους και τη βιώσιμη κινητικότητα. Επίσης, στελέχη του Δήμου Καρδίτσας θα εξηγήσουν το πετυχημένο πείραμα της Καρδίτσας για την ποδηλατοκίνηση.
Η παρουσία του καθηγητή Βλαστού είναι ιδιαίτερα σημαντική αν λάβουμε υπόψη ότι ο Δήμος Κατερίνης του ανέθεσε πρόσφατα έρευνα-μελέτη για δίκτυο ποδηλατόδρομων.
Επίσης θα ακουστούν απόψεις των ποδηλατικών οργανώσεων, μεταξύ αυτών, και της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, μέσα από μία ολιγόλεπτη παρουσίαση.
Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στο πρόγραμμα και στο Δελτίο Τύπου που επισυνάπτουμε.
Όσοι δεν έχουμε κώλυμα – λόγω εργασίας – ας προσπαθήσουμε να πάμε στην ημερίδα. Η συζήτηση που θα γίνει ίσως μας διαφωτίσει για το μέλλον του ποδηλάτου στην πόλη μας.
Παρακαλούμε ακόμη να διαδώσετε την είδηση αυτή σε όσους πιστεύετε ότι τους ενδιαφέρει.
--
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: