Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - Τώρα ο κόσμος και ξέρει και το ζεί!

Πέμπτη 05 Μαίου 2011
Αν και Ψάλτης δεν πρόκειται ποτέ να ευλογήσω τα γένια μου. Τα προηγούμενα άρθρα μου είναι – με την ευγένεια του διαχειριστή – εύκολα προσβάσιμα από την στήλη μου στο dionolympos blogspot.
Ρώτησα κάποια στιγμή αν θα με ...πείτε τρελό άμα ζητήσω εκλογές. 

Σήμερα ήρθε η ώρα να βρω έναν « τρελό» για να το κάνει.

Πριν όμως από αυτά θα ήθελα να επισημάνω κάποια πραματάκια. Ο Κώστας Δημόπουλος αποτελεί έκπληξη για εμένα. Ή πολύ τυχερός είναι και του βγαίνουν όλα ή πολύ ικανός. Μάλλον είναι συνδυασμός και των δύο παραμέτρων. 

Αλλά από το πρώτο μου άρθρο και μετά – τυχαίο;  δε νομίζω – σαν να έβαλε μπρος τις μηχανές και με μεθοδευμένες κινήσεις αλλά και με σοβαρότατη και συνεχώς βελτιούμενη παρουσία στα δημοτικά συμβούλια καθώς και με τα δελτία τύπου που εκδίδει,  πάει να κάνει έναν περίπατο άνευ προηγουμένου στις επόμενες εκλογές του Δήμου Δίου – Ολύμπου.

Η αλήθεια είναι πως με εκπλήσει η στρατηγική που ακολουθεί.

Ο Δημόπουλος έχασε – με τον τρόπο που έχασε – μία εκλογή σε ένα δήμο που η Νέα Δημοκρατία ξεπερνά το 55%. Είχε προεκλογικά απέναντί του τον Γ. Παπαθανασίου και τον Θανάση Τσιφοδήμο. Την δεύτερη Κυριακή τους είχε και τους δύο απέναντι αλλά και πολλά «καλόπαιδα» από τον συνδυασμό του και όχι μόνο, που δεν εξελέγησαν. 

Ξεκίνησε από το «σπίτι» του για να καθαρίσει την κατάσταση. 

Έφερε στην επιφάνεια την συνεργασία Παπαθανασίου – Τσιφοδήμου μετά την εκλογή του δεύτερου στο Δ.Σ. της ΔΕΑΔΟ με ψήφους της συμπολίτευσης. Το πρώτο καίριο κτύπημα στο προφίλ του πετυχημένου δημάρχου Λιτοχώρου έγινε. Έρχονται και δύο απανωτά χτυπήματα στον Τσιφοδήμο από τον εν αργία δήμαρχο (πρώτο χτύπημα τα 3 εκατομμύρια ευρώ του χρέους που δεν υπήρχε και το προχθεσινό στη δίον τηλεόραση – για το οποίο θα επανέλθω) και ο τελευταίος δήμαρχος Λιτοχώρου είναι πλέον στο καναβάτσο. Αυτό που είπα και προηγουμένως, συνδυασμός τύχης και ικανότητας.

Για το θέμα της αργίας Παπαθανασίου, το πήρε πάνω του. Καλά έκανε! Μάγκας που είπα ξανά! Του το είπε και μέσα στην αίθουσα, το κυνήγησε έως τέλους. Το τελος ήρθε όμως και ας με συμπαθάει ο καθόλα συμπαθής Ν. Λάππας  (που αν υπάρχει ακόμα ΠΑΣΟΚ πρέπει να επενδύσει σε αυτόν τον άνθρωπο) αλλά μόνο «φωτογραφίες» έβγαζε κατά την διάρκεια της πλήρους δράσης Δημόπουλου και ας έλεγε παντού ότι κάνει ότι είναι δυνατόν για να σπρώξει την κατάσταση στην απόφαση της αργίας.  Εν κατακλείδι ότι μπορεί κάνει ο καθένας.

Πού φτάνουμε λοιπόν;  Τον Παπαθανασίου και  τον Τσιφοδήμο εν αργία…

Κι ας κάνει ο ένας προς τον άλλο ρητορικά ερωτήματα για το τί ψήφισαν την δεύτερη Κυριακή και αν έγινε υφαρπαγή ψήφων

Και για να τελειώνουμε με δαύτους, αλήθεια από πότε αποτελεί ντροπή ένας δημόσιος λειτουργός να ζητά να εφαρμοστεί ο νόμος και να παλεύει για αυτό; Καλά έκανε ο Δημόπουλος και μπράβο του γιατί το θέμα που άλλοι ανέδειξαν προεκλογικά αυτός το έφερε σε πέρας και ο νόμος εφαρμόστηκε.

Όσον αφορά τα χθεσινά πυροτεχνήματα Παπαθανασίου ότι θα προσφύγει εναντίον της απόφασης και όλα τα άλλα «συγκηνητικά» που αναφέρει αυτός και οι σύμβουλοί του. Εντάξει όλα θα γίνουν… 

Υπομονή μόνο να έχουν και αν ποτέ εκδικαστεί η ένσταση ας στείλουν και κανένα μήνυμα , πάντα ανώνυμο, σε κάποια από τις πολλές αναρτήσεις που θα τους αφορούν από εδώ και πέρα. Ο Παπαθανασίου και τα παλικάρια του καλά θα ήταν να ζητήσουν ταπεινά συγγνώμη διότι προεκλογικά δεν ενημέρωσαν τον κόσμο για την αργία που έρχονταν αφού ο εν αργία δήμαρχος την προηγούμενη φορά, γλίτωσε την θέση σε αργία από νομαρχιακός σύμβουλος επειδή παραιτήθηκε. Αυτή είναι η αλήθεια!

Δεν τα ήξεραν όλα αυτά οι 16 δημοτικοί σύμβουλοι του εν αργία δημάρχου;

Δεν τα ήξεραν αυτά οι υπόλοιποι που πολιτεύθηκαν μαζί του;

Δεν ήξεραν πως υπάρχει αμετάκλητο βούλευμα για κακούργημα ύψους 468000 ευρώ σε βάρος του εν αργία δημάρχου;

Αν τα ήξεραν αυτά γιατί πολιτεύθηκαν; Αν δεν τα ήξεραν γιατί δεν φρόντισαν να μάθουν;
Είστε συνυπεύθυνοι για την πολιτική ομηρία του τόπου και τις περιπέτειες που έρχονται και εσείς επομένως. 

Όλοι σας! Και οι 101 υποψήφιοι που πολιτευθήκατε με τον εν αργία δήμαρχο. 

Για αυτό λοιπόν Κώστα Δημόπουλε, με αφορμή την αργία Παπαθανασίου ζήτα τις παραιτήσεις όλων των δημοτικών συμβούλων και των αναπληρωτών τους και πάμε σε εκλογές για να σώσουμε τον ταλαιπωρημένο αυτό τόπο!

Τώρα ο κόσμος και ξέρει και το ζει!
http://dionolympos.blogspot.com/2011/05/blog-post_4576.html - Δεξιός Ψάλτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: