Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΣΕ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Τρίτη 17 Μαίου 2011
Από: Stylianos Apostolou <stelios_apostolos@yahoo.gr>
http://www.skai.gr/files/temp/5F23FF98E9D803FE8BF6EC6BEE887611.jpgΘέμα:
Προς: info@sdoe.gr
Κοιν.: kataggelies@sdoe.gr
Ημερομηνία: Τρίτη, 15 Φεβρουάριος 2011, 6:25
Πρός τον
κ.Ιωάννη Καπελέρη
Δ/τη ΣΔΟΕ
Αγαπητέ κ.Καπελέρη
Θα ήθελα δια της παρούσης μου να ενημερώσω για ένα μεγάλο΄οικονομικό έγκλημα που... γίνετε χρόνια τώρα στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ και μάλιστα στην Ιερά Μητρόπολη του Περιστερίου.
Εδώ και 20 χρόνια πραγματοποιούν ετήσια λαχειοφόρο αγορά υπέρ της ανεγέρσεως ενός Γεροκομείου, έσοδα που φτάνουν τα 350000 ευρώ και τα οποία δεν είναι περασμένα σε κανένα βιβλίο εσόδων.... και αν είναι είναι πλασματικά και παρ όλα αυτά κανένας έλεγχος δεν γίνετε.... Επίσης Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ δεν έχει ως οφείλει να έχει ΑΦΜ σε όλους τους Ναούς τους τους οποίους και χαρακτηρίζει ως δήθεν Μητροπολιτικά Παρεκκλήσια η Προσκυνήματα άσχετα ότι έχουν παγκάρια κ.λ.π έσοδα και δεν έχουν ούτε ΑΦΜ, ούτε επιτροπές οικονομικές ούτε τίποτε και τα χρήματα αυτά τόσα χρόνια απο την κηροπωλησία δεν εμφανίζονται σε κανέναν βι΄βλίο εσόδων παρά μονάχα σε προσωπικούς λογαριασμούς του Μητροπολίτη....
τα δήθεν παρεκλήσια (ιδιοτ. Καταστήματα του Σεβασμιωτάτου μπορείτε να δείτε και στο επίσημο βιβλίο ναών της Εκκλησίας της Ελλάδος και στης Μητροπόλεώς του και στο http://www.imperisteriou.gr/frontend/articles.php?cid=40 που αναφέρονται τα 18 μαγαζάκια και η μία δήθεν Μονή του... όπου ούτε βιβλία έχουν αλλά ούτε στο επίσημο βιβλίο ως όφειλαν εσόδωων της Μητροπόλεως είναι περασμένο 1 ευρό έσοδα απο αυτά τα 18 + 1 καταστήματα ούτε και στα έξοδα.... και η ΔΕΗ ΟΤΕ ΕΥΔΑΠ κ.λ.π απλά σκήζονται και τα πετάνε κάθε χρόνο στα σκουπίδια και παρόλα αυτά η υπηρεσίες ελέγχου τον καλύπτουν όταν ο Ελληνικός Λαός Πεινάει, ζεί φτωχικά και με τόση μειζέρια κάποιοι έχουν γίνει τόσο ζάπλουτη εις βάρος των φτωχών αλλά και της ανύπαρκτης παρουσίας ελέγχου των Αρχών. Επίσης απο τους υπόλοιπους 14 Ναούς που μπορεί να έχουν ΑΦΜ αν δείτε πάλι δεν υπάρχει επιτροπή πρόεδρος κ.λ.π όργανα Ενοριακού Ελέγχου αλλά μόνο απλά προϊστάμενος εφημερίων μιας και πρόεδρος σε όλους τους Ναούς ΄ΠΑΡΑΝΟΜΑ είναι ο ίδιος ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ άχρι ΚΑΙΡΟΥ!!! πόσο καιρό δλδ μπορεί ο ίδιος που ελέγχει ο ίδιος να πίνει και κερνάει????
Επίσης εκδίδει Ημερολόγια Τσέπης τα οποία πάλι δεν είναι σε κανένα βιβλίο ως έσοδο και έξοδο άσχετα που τα χρεώνει στους παπάδες και όποιος δεν τα πουλήσει παρεμβένει στην μισθωδοσία του και μέσω της τράπεζας του κρατάει τον μισθό προς εξόφληση των χρεωμένων όπως ονομάζει... επίσης κρατάει μία εκδρομή 500 ευρό έσοδο απο κάθε ναό με τον ίδιο τρόπο... επίσης πραγματοποιεί μία πολυήμερη εκδρομή το χρόνο με τους ίδιους ρυθμούς αδιαφάνειας και κλοπής... και επίσης ενός Εράνου Αγάπης υπέρ των φτωχών και όλες αυτές τις ταρίφες στην πλάτη των παπάδων των οποίων κρατάει και τον μισθό τους άσχετα ότι δεν έχει δικαίωμα παρέεμβασης στην μισθωδοσία του Δημοσίου αλλά το κάνει άνετα χρόνια τώρα.... π.χ. στους: ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΩΓΟ, ΕΥΛΟΓΙΟ - ΝΙΚΟΛΑΟ ΤΣΑΛΑΠΑΤΑΝΗ, ΜΑΚΑΡΙΟ ΠΛΑΒΟΥΚΟ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ και επίσης το Ελληνικό Δημόσιο Μοισθοδοτή οδηγό-Κλητήρα για τον Μητροπολίτη και την Μητρόπολη και ο Μτροπολίτης και η Μητρόπολη Εκδήδει σχετικά Προγράμματα υπηρεσιών και οδηγών ΙΕΡΕΩΝ τους οποίους υποχρεώνει να κάνουν χρέη κλητήρα και χρέη οδηγούν και μάλιστα τα έξοδα βενζινών διοδίων και τυχών πάρκινγ είναι των παπάδων και όχι του Μητροπολίτη η της Μητροπόλεως άσχετα που στα βιβλία εξόδων έχουν αποδείξεις συντήρησεις και βενζινών αυτοκινήτου Μητροπόλεως - Μητροπολίτη!!!!! και αυτά τα έξοδα είναι αποδείξεις απο καταστήματα  συγγενών του Μητροπολίτη....!!! Όλα αυτά τα ΕΣΟΔΑ τα ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ και ΑΔΗΛΩΤΑ μήπως μπορείτε να μου πείτε που βρίσκονται??? Ξέρετε πόσες οφσόρ έχει ο Μητροπολίτης? Γι όλα αυτά τι κάνει η Υπηρεσία ΣΑΣ???? και προηγούμενη καταγελεία έπεσε στο κενό μιας και επι ΝΔ στείλατε Ηπειρώτες ελεκτές με τους οποίους έτυχε γνωστός και φίλος και Κρητικούς και τελικά πλήρωσε μόνο 25000 ευρό πρόστοιμο στην Εφορία διότι μόνο η Λαχειοφόρος λένε ήαν αδείλωτη.... μα καλά τόσα αίσχη μόνο την λαχειοφόρο βρήκε μη νόμιμη και μάλιστα το πλήρωσε άμεσα και πλήρωσε το 1/3 του ποσού.... ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ????
Επίσης έχει κάνει σύμβαση εργασίας για την αγορά των Κεριών στους Ναούς - Καταστήματά του απο τον Φίλο του κερά τον ΜΩΥΣΗ που έχω στείλει ξανά σχετική καταγελεία για το ότι πάει στους ναούς πέρνει χωρίς παραστατικά τα αποκέρια και αφήνει Κεριά για πώληση στο παγκάρι ΤΟΝΟΥΣ ΚΕΡΙΩΝ και παρόλα αυτά η υπηρεσία Σας τότε δεν κοίταξε το θέμα άσχτετα ότι σας έγινε σχετική καταγελεία....
Συγνώμη για την αγανάκτησή μου αλλά νομίζω είναι λογικό και λογική όταν εμείς φορολογούμαστε για το τίποτα τόσο βάναφσα και άλλοι ζούν ζωή και κότα!
Θα περιμένω να δώ λοιπόν επιτέλουςς τι θα κάνει η υπηρεσία σας αν και ξέρω ότι για μια ακόμα φορά θα πέσουν στο κενό οι καταγελίες μας.
 
Κοινοποίηση:
1.Υπουργό Οικονομικών κ.Γ.Παπακωνστναντίνου
2. Υφηπουργό Οικονομίκών κ. Φ.Σαχιδίδης
3. Υφηπουργός Οικονομικών κ. Δ.Κουσελάς
4. Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Οικονομικών Φορολογικών - Τελονιακών Θεμάτων κ. Δ.Γεωργακόπουλο
 
Το e-mail μου θα είναι στην διάθεσή Σας για την όποια ενημέρωση μου και ευελπιστώ ότι θα δείτε το πρόβλημα και δεν θα πέσει για μία ακόμα φορά στα σκουπίδια....
 
 

Για δές τε αυτά τα μηνύματα και την όλη εξέληξη.... καμία εξέληξη μόνο συγκάληψη...... Ξέρετε ότι υπάρχουν ναοί στο Περιστέρι που πέρνου παράνομα δωρεάν ρεύμα ροής απο το δημόσιο και δημοτικό ρεύμα χωρίς να έχουν ρολόϊ καταγραφής ρεύματος και όλοι κάνουν τουμπεκί και αδιαφορούν στην ΔΕΗ Περιστερίου? ο Ναός Αγίου Ανδρέα και Αγίων Θεοδώρων πέρνει τσάμπα ρεύμα και έχει μέρα νύχτα κληματιστικά 4 χ 75000 θερμίδων να δουλεύουν μέρα νύχτα??? και Η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα στα σπίτια των φτωχών και συνταξιούχων???
--- Στις Δευτ., 16/05/11, ο/η Stylianos Apostolou έγραψε:

Από: Stylianos Apostolou
Θέμα: Fw: Re: Katagkelia_adiaforias_SDOE!
Προς: tolsof@minfin.gr
Ημερομηνία: Δευτέρα, 16 Μάιος 2011, 20:09


Κυρία Τολιοπούλου καλησπέρα.....
Έστειλα και στις 15 Φεβρουαρίου σχετική αναφορα και σε εσάς ως γραφείο Υπουργού αλλά και στον γραμματέα ΣΔΟΕ αλλά μέχρι σήμερα καμία μα καμία κίνηση.... πλήρη αδιαφορία του Κράτους ΣΔΟΕ και γενικός Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.... Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!! 3ης μήνες καμία μα καμία κίνηση ενέργεια και πράξη.... σιωπή = συνενοχή ΟΛΩΝ!!!! Μπράβο ΣΑΣ πλέον με τον αριθμό πρ. και τα e-mail θα τα δείτε όλα στην δημοσιότητα και πιστέψτε με θα το κάνω έχω την δύναμη και άκρη και αυτόν πλέον να τον κάνω τον απατεώνα πρωτοσέλιδο αλλά και την κάλυψη του απο τα γρανάζια του Δημοσίου όπως Υπουργικό Γραφείο και ΣΔΟΕ. Κρίμας και περίμεενα να δώ φώς και κίνηση απο μέρους σας. Δεν μιλάω επι πρωσοπικού Εσάς αλλά απο το Υπουργείο το Γραφείο Υπουργού και του ΣΔΟΕ.
--- Στις Πέμ., 17/02/11, ο/η Stylianos Apostolou έγραψε:

Από: Stylianos Apostolou
Θέμα: Re: Katagkelia_adiaforias_SDOE!
Προς: "Σοφία Τολιοπούλου"
Ημερομηνία: Πέμπτη, 17 Φεβρουάριος 2011, 16:11

Κα. Τολιοπούλου, καλησπέρα.
Ξανά έστειλα στο ΣΔΟΕ σχετικά με την κηροπωλισία τον Ιούνιο και την αδιαφάνεια και απο τότε καμία ενημέρωση απο το ΣΔΟΕ αλλά και κανένας έλεγχος απο το ΣΔΟΕ και έστειλα ξανά τώρα νέα και καμία απάντηση απο την υπηρεσία του ΣΔΟΕ.
Η μόνη ενημέρωση είναι το email Σας απο το γραφείο του Υπουργού ότι θα το στείλετε στο ΣΔΟΕ ως αρμόδια υπηρεσία αν και απο ότι βλέπω στο κενό πάλι θα πέσουν.... και τελικά ο Μητροπολίτης Περιστερίου έχει δίκιο όταν λέει ότι κανείς δεν μπορεί να τον ελένξει και να του κάνει τίποτε......!

--- Στις Τετ., 16/02/11, ο/η Σοφία Τολιοπούλου έγραψε:

Από: Σοφία Τολιοπούλου
Θέμα: Re: Katagkelia_adiaforias_SDOE!
Προς: stelios_apostolos@yahoo.gr, secoff@sdoe.gr
Κοιν.: minister@minfin.gr
Ημερομηνία: Τετάρτη, 16 Φεβρουάριος 2011, 15:33

Κύριε Αποστόλου,
Η καταγγελία σας διαβιβάζεται από το γραφείο μας ηλεκτρονικά (αρ.πρωτ. 01468/16-2-2011) στο γραφείο του Ειδ.Γραμματέα ΣΔΟΕ κ.Καπελέρη λόγω αρμοδιότητας.
 
--
Γραφείο Υπουργού
Από: Stylianos Apostolou <stelios_apostolos@yahoo.gr>
Ημερομηνία: 16 Φεβρουαρίου 2011 3:56 μ.μ.
Θέμα: Katagkelia_adiaforias_SDOE!
Προς: minister@minfin.gr






--
                                                          
ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Νίκης 5-7, Σύνταγμα, 101 80 Αθήνα
Τηλ. 210.32.21.511 -  Fax 210.33.32.608

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

EH KALA TI PERIMENES;