Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Σήμερα και ώρα 16.00 στο Α' ΔΑΚ Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ - Με "φόρα" για το τρίποντο οι πόντιοι

Τετάρτη13 Απριλίου 2011  Αθλητισμός
Συνέχεια στις τελευταίες εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα θέλουν να δώσουν σήμερα το απόγευμα οι πόντιοι της Κατερίνης υποδεχόμενοι τον Ναυπακτιακό Αστέρα στις 16.00 στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος της football league 2. H προετοιμασία για το....
σημερινό ματς ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Ν. Ζωής και αμέσως μετά η ομάδα αποσύρθηκε στο Mediterranean Village στην Παραλία Κατερίνης.

Η αποστολή της σημερινής συνάντησης αποτελείται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Λαζαρίδης, Τσιτλακίδης, Νάϊντος, Παπαγιαννόπουλος, Φωτιάς, Τροϊρης, Βελώνης, Λιόλιος, Κυρτέγος, Παπαδόπουλος, Σαββίδης, Μουρατίδης, Κομβολίδης, Γούλας, Πανανός, Μωυσίδης, Γούτσιος, Ελευθεριάδης, Παπατολίκας.
Η Χθεσινή συνέντευξη του Γιώτη Σταματόπουλου
Την εβδομαδιαία καθιερωμένη συνέντευξη τύπου παραχώρησε χθες το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου ο τεχνικός των ποντίων της Κατερίνης και αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ναυπακτιακό Αστέρα, αλλά και στο νικηφόρο "πέρασμα" της ΑΕ Ποντίων από την Ευκαρπία κόντρα στον Μακεδονικό.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώτη Σταματόπουλου
<="" ιστορία="" τιμή="" αποτελεί="" αυτό="" γεγονός="" το="" της.="" σύνθεσή="" παιδιά="" νέα="" αρκετά="" με="" αξιοπρέπεια="" αγωνίζεται="" αλλά="" καιρό="" εδώ="" υποβιβαστεί="" έχει="" που="" ομάδα="" μια="" είναι="" καθώς="" μακεδονικό="" στον=""> Εμείς δείξαμε χαρακτήρα και σε ένα άσχημο αγωνιστικό χώρο καταφέραμε πέραν του γκολ που σημειώσαμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες.
Κοιτάμε τα επόμενα ματς και κυρίως το αυριανό με το Ναυπακτιακό. Είναι μια ομάδα που τον αδικεί η βαθμολογική θέση και ενισχύθηκε αρκετά τον Ιανουάριο.
Παίζουν την ύπαρξή τους σε αυτός το ματς, όπως και εμείς θέλουμε τους τρεις βαθμούς ώστε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή, αλλά και να ευχαριστήσουμε τους φίλους της ομάδας μας που μας στηρίζουν.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι θα μας λείψουν ο Παπαστεργίου λόγω τιμωρίας, οι ανέτοιμοι Κούρτογλου, Ορφανίδης και οι Βεϊδαμενίδης, Μ. Μιχαηλίδης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, όμως θα έχουμε τους Νάϊντο, Σαββίδη που ήταν τιμωρημένοι στο προηγούμενο παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι για την νίκη".
Σε ερώτηση για το αύριο της Κατερινιώτικης ομάδας ο κόουτς απάντησε:
<="" ενίσχυση="" πιθανή="" σχεδιασμό="" τον="" αναφορικά="" κυρίως="" μέρα="" επόμενη="" μας="" σκέψεις="" τις="" σταματάμε="" χωρίς="" έμειναν="" ματς="" τα="" κοιτάμε="">
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: