Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Αντί για Μπόλαρη, Πασχαλίδης... Επίσκεψη του Γιώργου Πασχαλίδη στην αντιπεριφερειάρχη


Τρίτη 1 Μαρτίου 2011 Τοπικά
Με την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου συναντήθηκε χθες το απόγευμα ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην υπουργός κ. Γ. Πασχαλίδης στο πλαίσιο... εκδήλωσης που διοργάνωσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Πιερίας Γρηγόρης Παπαχρήστος και Νίκος Παπανικολάου με θέμα: "Παρουσίαση και συζήτηση επί του οργανωτικού σχεδιασμού και του προγραμματικού πλαισίου της παράταξής μας".
Εισηγητής στην εκδήλωση θα ήταν ο επικεφαλής της παράταξης "Κεντρική Μακεδονία - Μέτωπο Ανάπτυξης" κ. Μάρκος Μπόλαρης, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. Στη θέση του ήλθε ο κ. Πασχαλίδης ενώ παραβρέθηκαν επίσης περιφερειακοί σύμβουλοι άλλων ενοτήτων όπως από την Θεσσαλονίκη, την Πέλλα, την Ημαθία.
Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Η αντιπεριφερειάρχης κα Σοφία Μαυρίδου υποδέχθηκε στο γραφείο της τον κ. Πασχαλίδη ο οποίος συνοδευόταν από τον κ. Παπαχρήστο και στελέχη του συνδυασμού που ήταν υποψήφιοι με τον συνδυασμό. Νωρίτερα ο περιφερειακός σύμβουλος επισκέφτηκε τα γραφεία της παράταξης που στεγάζονται στον 4ο όροφο της αντιπεριφέρειας.
Η κα Μαυρίδου αφού καλωσόρισε τον κ. Πασχαλίδη επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι η συνεργασία είναι δεδομένη και πρόσθεσε ότι υπάρχει η αγάπη και το μεράκι προσφορά.
Από την πλευρά του ο κ. Παπαχρήστος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι ο συνδυασμός επιζητά τη συνεργασία για να στηρίξουν το θεσμό και να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων.
Από την πλευρά του ο κ. Πασχαλίδης ευχαρίστησε την αντιπεριφερειάρχη για τη φιλοξενία και υπογράμμισε ότι είναι καθήκον τους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σε αυτό το νέο θεσμό, με στόχο όπως είπε την κοινή περιφερειακή αντίληψη και τον κοινό περιφερειακό σχεδιασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: