Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Σ.Φ.Κ. "Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ" - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ - Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι κορυφής για τους άνδρες του Πιερικού

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011 Αθλητισμός
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 3-0 (25-22, 28-26, 25-16)
Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι άνδρες του Πιερικού όπου στο ντέρμπι κορυφής νίκησαν με καθαρό σκορ (3-0) την ομάδα του Αριστοτέλη Σκύδρας και διατήρησαν το αήττητο και απόλυτο στις νίκες αφού μετρούν 6 στις 6 με μόλις 1 σετ χαμένο. Η νίκη αυτή εδραίωσε στην πρώτη θέση την ..
ομάδα του Πιερικού, όπου έχει πάρει μια διαφορά τριών βαθμών από την ομάδα της Σκύδρας. Η νίκη αυτή ήταν απόρροια της πολύ καλής και σταθερής πορείας που διαγράφουν οι άνδρες του Πιερικού, μιας πορεία που οι παίκτες του Πιερικού την πετυχαίνουν με σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά, αλλά και με θέληση, υπομονή και επιμονή για διάκριση.

Στο 1ο σετ έγινε μεγάλη μάχη μέχρι τον 15ο πόντο, όπου στο σημείο αυτό οι παίκτες του Πιερικού πήραν μια μικρή διαφορά που την κράτησαν μέχρι το τέλος του σετ, κερδίζοντας το με 25-22.
Κυρίαρχο σημείο τα πολλά χαμένα σερβίς των παικτών του Πιερικού, απόρροια του άγχους για καθαρή νίκη. Όμως στα κρίσιμα σημεία, η ομάδα του Πιερικού έδειξε την εμπειρία της και ένα μέρος της μεγάλης αξίας των παικτών της και πήρε το σετ.
Στο 2ο σετ έγινε πραγματική μάχη. Το σετ ξεκίνησε με εναλλαγές στο σκορ μέχρι τον 10ο πόντο. Στο σημείο αυτό η ομάδα της Σκύδρας άρχισε να παίρνει μια διαφορά στο σκορ με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 19-14 και 21-17. όμως η ομάδα του Πιερικού με τεράστια ψυχικά αποθέματα, γύρισε το παιχνίδι και προηγήθηκε με 22-21.
Μέχρι τον 26ο πόντο η ομάδα του Πιερικού έχασε και τα 4 σερβίς που πραγματοποίησε, δείγμα του άγχους, καθώς η μπάλα ήταν "πολύ βαριά". Τελικά όμως η ομάδα του Πιερικού δεν άφησε να πάει χαμένη όλη η προσπάθεια που είχαν καταβάλει μέχρι το σημείο εκείνο του αγώνα, και τελικά κέρδισαν το σετ με 28-26 ανακουφίζοντας τόσο τους ίδιους, όσο και την κατάμεστη κερκίδα του κλειστού γυμναστηρίου.
Στο 3ο σετ η ομάδα του Πιερικού μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκε με 9-3 και δεν άφησε σε κανένα σημείο του σετ να πιστέψουν οι παίκτες της Σκύδρας ότι μπορούν να αντιδράσουν και να διεκδικήσουν κάτι καλό.
Με μεγάλο όπλο το μπλοκ αλλά και την άμυνα, με πολύ λίγα λάθη τελικά πήρε εύκολα το 3ο σετ με 25-16 και συνάμα μια σπουδαία νίκη με 3-0 σετ γεγονός που τους οδήγησε στην 1η θέση της με 3 βαθμούς διαφορά από την Σκύδρα κάνοντας ένα πολύ σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Β' Εθνική κατηγορία.
Οι φίλαθλοι του Πιερικού, ο κόσμος του Πιερικού γέμισε ασφυκτικά το γήπεδο δημιουργώντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα που ώθησε τους παίκτες του Πιερικού στην μεγάλη νίκη. Ο κόσμος του Πιερικού αποτέλεσε τον 7ο παίκτη της ομάδας και βοήθησε τα μέγιστα στην μεγάλη νίκη. Έδειξε για ακόμη ένα παιχνίδι πόσο αγαπάει αυτή την ομάδα και λαχταρά να την δει σε υψηλότερες κατηγορίες, εκεί όπου πραγματικά της αξίζει.
Η διοίκηση του τμήματος, οι προπονητές και οι παίκτες του Πιερικού ευχαριστούν θερμά τους οργανωμένους οπαδούς του Πιερικού, οι οποίοι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο με τα τύμπανα, πανό, χαρτάκια, φωνές δημιούργησαν μια φανταστική ατμόσφαιρα που έδωσε δύναμη στους παίκτες του Πιερικού να πετύχουν την μεγάλη αυτή νίκη.
Η νίκη τους αφιερώνεται διότι τους αξίζει πραγματικά για την συγκλονιστική τους παρουσία. Μάλιστα οι φίλαθλοι του Πιερικού στο τέλος του αγώνα φώναζαν ρυθμικά: "Νατοι-νατοι οι πρωταθλητές" επιβραβεύοντας τους παίκτες του Πιερικού.
Κορυφαίος παίκτης του Πιερικού ο Ν. Στεφανίδης ο οποίος έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα του Πιερικού. Ήταν ο παίκτης που πήρε στα κρίσιμα σημεία την ομάδα του Πιερικού στις πλάτες του και την οδήγησε στη σπουδαία νίκη. Με αποτελεσματική επίθεση και μπλοκ, σταθερό σερβίς και φοβερή άμυνα ο Στεφανίδης βοήθησε τα μέγιστα στην μεγάλη νίκη της ομάδας του. Όλοι οι παίκτες του Πιερικού προσπάθησαν για το καλύτερο.
Κ. Σαρρής
Ο Κ. Σαρρής δήλωσε για το παιχνίδι: "Ήταν μια μεγάλη νίκη και μάλιστα με καθαρό σκορ 3-0 σετ. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί αυτοί είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές αλλά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους οργανωμένους οπαδούς και στον κόσμο του Πιερικού για την εκπληκτική συμπαράσταση στην ομάδα, και τους αφιερώνουμε την νίκη.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας διότι κερδίσαμε μόνο μια μάχη, όχι τον πόλεμο για την κατάκτηση της κορυφής και την άνοδο στη Β' Εθνική κατηγορία".
Η σύνθεση
Σαμαλής, Πάπας, Χρυσικός, Γρηγοριάδης, Στεφανίδης, Σουλής, Καλιακός, Κρομύδας, Γκουγκουρέλας, Ηλίδης, Αλεξίου, Ιωαννίδης.
Τα άλλα αποτελέσματα:
ΑΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 0-3
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 1-3
ΑΣ ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 3-1
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 3-0
Η βαθμολογία
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 18
ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 15
ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 14
ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 10
ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 9
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 3
ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 3
ΑΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 0
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Η διοίκηση και οι προπονητές του τμήματος βόλεϊ ευχαριστούν θερμά τον κ. Κουτσιμάνη Θόδωρο και τις εταιρείες NISSAN, FORD, SUBARU & CHINA MOTOR για την ευγενική χορηγία τους σε αθλητικό υλικό.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν. 6944995697 begin_of_the_skype_highlighting              6944995697      end_of_the_skype_highlighting και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752 begin_of_the_skype_highlighting              6948724752      end_of_the_skype_highlighting.
-
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: