Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ο Πιερικός απέκτησε τον 28χρονο Κώστα Κολτσίδα Οι μεταγραφές δεν τελείωσαν

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011
Από χθες το απόγευμα ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του Πιερικού και ο 28χρονος Κώστας Κολτσίδας. Είναι μεσοεπιθετικός και τελευταία του ομάδα ήταν ο Εθνικός Αστέρας.
Ο Κολτσίδας ξεκίνησε το... ποδόσφαιρο στον Ατρόμητο της Β’ Εθνικής και στη συνέχεια
 έπαιξε στη Θήβα, τον Α.Ο. Κορωπίου, το Αιγάλεω, την Καστοριά και τον Εθνικό Αστέρα που είναι και η τελευταία του ομάδα πριν υπογράψει στον Πιερικό.
Με την απόκτηση του Κολτσίδα δεν σημαίνει ότι τελείωσαν οι μεταγραφές για τον Πιερικό. Διακαής πόθος όλων, Διοίκησης, προπονητή και φιλάθλων, είναι η απόκτηση ενός επιθετικού «φονιά» και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται τώρα ο Πιερικός για να τελειώσει τις μεταγραφές.

Διπλή προπόνηση χθες στον Πιερικό
Πρωί και απόγευμα προπονήθηκαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού μετά το ρεπό της Τρίτης. Το πρωινό πρόγραμμα είχε αντικείμενο τη φυσική κατάσταση. Το απόγευμα το πρόγραμμα ήταν εντελώς διαφορετικό. Η προπόνηση άρχισε με το καθιερωμένο ζέσταμα και ακολούθησαν διάφορες ασκήσεις τεχνικής και τακτικής που δεν ήταν άσχετες με το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής.
Ο Μαρτσέλο Πέντα έβγαλε όλο το πρόγραμμα, γεγονός που δρομολογεί την επιστροφή του σε αγωνιστική δραστηριότητα.
Μόνος απών ο Γκουγκουλιάς. Σήμερα θα γίνει νέα προπόνηση.

Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα εκτίσουν την ποινή τους οι τιμωρημένοι του Πιερικού

Στον Πιερικό συμπλήρωσαν κάρτες και είναι τιμωρημένοι ο Μιλόσκοβιτς και ο Πέτρου. Και οι δύο όμως θα παίξουν κανονικά στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Αγροτικό Αστέρα.
Ο Πιερικός δήλωσε τους δύο ποδοσφαιριστές για να εκτίσουν την ποινή τους στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που θα γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο.

http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: