Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Να πάρουν πίσω το χαράτσι της αύξησης των διοδίων!

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010
Όλοι στους σταθμούς διοδίων!
Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010, από τις 11:00 – 14:00
Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας
Η ομάδα μας, σε συνεργασία με την Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων του Αιγινίου και τις Επιτροπές-Ακρίβεια STOP Θεσσαλονίκης, θα... συμμετάσχει στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010, από τις 11:00 – 14:00 στους σταθμούς διοδίων των Μαλγάρων και της Λεπτοκαρυάς.
Το οικονομικό βάρος των νοικοκυριών μας έχει γίνει δυσβάσταχτο! Δεν αντέχουμε άλλο! Σας καλούμε για μια ακόμη φορά να ενισχύσετε τον αγώνα κατά των διοδίων. Την οικονομική κρίση πρέπει να την αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι και, επιτέλους, πρέπει να κατεβούμε στο δρόμο! Ποιον περιμένετε να μας σώσει; Αν δεν βγούμε από τα σπίτια μας να αγωνιστούμε γι αυτό που μας ανήκει, θα μας πάρουν μέχρι και το τελευταίο ρούχο που έχουμε επάνω μας. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας! Εξαρτάται μόνο από εμάς!
Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010, στις 11:00 το πρωί, όλοι στους σταθμούς διοδίων της Λεπτοκαρυάς ή των Μαλγάρων (όπως βολεύει τον καθένα μας).
·         ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ το χαράτσι της αύξησης των διοδίων
·         ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ των αποικιοκρατικών συμβάσεων του ελληνικού δημοσίου με τους μεγαλοεργολάβους - Κατάργηση των διοδίων!
·         ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ - ΑΝΥΠΑΚΟΗ!
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: