Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Τις ευχαριστίες της προς τον ελληνικό λαό για την αμέριστη συμπόνια εκφράζει η οικογένεια της αγνοούμενης Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολουθεί τις έρευνες για τον εντοπισμό της Γαλλίδας το Γενικό Προξενείο της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη

  Ελλάδα

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010
Το Γενικό Προξενείο της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή τις έρευνες που λαμβάνουν χώρα στον Όλυμπο για την ανεύρεση της κυρίας Celine Chaubaroux, γαλλίδα υπήκοος, που στις 6 Οκτωβρίου προσπάθησε την ανάβαση του ορεινού αυτού όγκου.
Το Γενικό Προξενείο όπως και η οικογένεια της κυρίας Chaubaroux εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους προς τις ελληνικές αρχές για την προσήλωση που επέδειξαν στις έρευνες με... την κινητοποίηση αστυνομικών, πυροσβεστών, ομάδων διάσωσης και εθελοντών.
Ευαισθητοποιημένη από την βοήθεια τους και τις εκδηλώσεις συμπαράστασης, η οικογένεια Chaubaroux επιθυμεί να εκφράσει, από βάθος καρδιάς, τις ευχαριστίες της προς τον ελληνικό λαό για την αμέριστη καλοσύνη και συμπόνια που επέδειξε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της την περασμένη εβδομάδα στη Λάρισα.

Το Γενικό Προξενείο της Γαλλίας εκφράζει την υψηλή του εκτίμηση για την αποφασιστικότητα που επέδειξαν οι αρμόδιες αρχές στη συνέχιση των ερευνών. Το Προξενείο απευθύνει έκκληση προς όλους τους ενδιαφερόμενους να προσφέρουν τα μέγιστα προς τις έρευνες αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: