Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Πιερικός - Σε φουλ ρυθμούς η προετοιμασία για το ματς με Διαγόρα

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010  Αθλητισμός

"Ατομικό" για Κοντέων - Κόιτς
Σε εντατικούς ρυθμούς συνέχισε χθες την προετοιμασία του ο Πιερικός για το κρίσιμο κυριακάτικο ματς κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου, στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης
Το ευχάριστο για τον Σταύρο Διαμαντόπουλο είναι πως οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αντιμετώπιζαν πρόβλημα την προηγούμενη εβδομάδα, προπονήθηκαν και χθες χωρίς ενοχλήσεις... (Πουλάκος - Πουρτουλίδης) και βρίσκονται στη διάθεση του έμπειρου Κατερινιώτη προπονητή.

Η χθεσινή προπόνηση ξεκίνησε με το καθιερωμένο ζέσταμα από τον γυμναστή κ. Σταύρο Ζουγκουρίδη, ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής αμυντικής και επιθετικής λειτουργίας της ομάδας και η προπόνηση ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα εικοσιπεντάλεπτης διάρκειας.

Σ' αυτήν ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κόιτς και Κοντέων, ενώ κατά την σημερινή προπόνηση το "βάρος" θα πέσει στις εκτελέσεις στημένων φάσεων και ίσως ο Σταύρος Διαμαντόπουλος να δείξει κάποια πράγματα όσον αφορά το αρχικό σχήμα που σκέφτεται να ξεκινήσει.

Τέλος, η εβδομαδιαία προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με την τελευταία χαλαρή προπόνηση το Σάββατο το μεσημέρι, όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή του αγώνα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: