Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Για το πρωτάθλημα της Football Leaque Πιερικός - Βέροια 3 - 2

19.10.2010 Αθλητισμός  
"Χόρευαν" στη βροχή οι Μελανόλευκοι
Μεγάλη νίκη πέτυχε χθες ο Πιερικός στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης επί της Βέροιας με 3 - 2 τέρματα, πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη φετινή εμφάνιση.
Η ομάδα του Γιώργου Χατζάρα ..προηγήθηκε στο σκορ με 2 - 0 αγωνιζόμενη με δέκα ποδοσφαιριστές, στη συνέχεια δέχθηκε την ισοφάριση πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ενενηντάλεπτου, όμως με απίστευτα ψυχικά αποθέματα και τέρμα που σημείωσε ο Πέτρος Κοντέων πήρε τρίποντο "βάλσαμο" για την συνέχεια του μαραθωνίου της Β' Εθνικής.
Φάσεις και Γκολ
Στο 7' ο Αουρέλιο εκτέλεσε το φάουλ, ο Γουμάγιας δε συγκράτησε τη μπάλα και από κοντά ο Σάντσεζ δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 9' σέντρα του Καλί από δεξιά, προβολή του Μπαργκάν, η μπάλα άουτ.
Στο 15' από κόρνερ του Πιερικού από αριστερά, πρώτη κεφαλιά του Πουλάκου, ο Τασίδης στο δεύτερο δοκάρι προσπάθησε να σκοράρει με προβολή, αλλά πάνω στη γραμμή απομάκρυνε ο Καντιμοίρης.
Στο 17' Μακρινό σουτ του Χατζή, έπεσε και απέκρουσε σε κόρνερ ο Καντιμοίρης.
Στο 21' σέντρα του Πέντα, κεφαλιά πάσα του Πουλάκου και ο Γκουγκουλιάς λίγο έξω από τη μικρή περιοχή με πλασέ νίκησε τον Καντιμοίρη ανοίγοντας το σκορ 1 - 0.
Στο 26' σέντρα του Πέντα από αριστερά, κεφαλιά του Γκουγκουλιά, η μπάλα στα χέρια του Καντιμοίρη.
Στο 30' Σουτ του Γκουγκουλιά, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μπλόκαρε ο Καντιμοίρης.
Στο 37' ο Γουμάγιας σε τετ α τετ νίκησε τον Καλτσά μέσα στη μικρή περιοχή και δεξιά όπως επιτίθεται η Βέροια.
Στο 41' σουτ του Γκουγκουλιά από το ημικύκλιο της περιοχής, απέκρουσε σε κόρνερ ο Καντιμοίρης.
Στο 48' ο Μιλόσκοβιτς έκλεψε τη μπάλα από τον Τσιάτσιο, προχώρησε, πέρασε κι έναν αμυντικό, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ.
Στο 66' ο Πιερικός θα συνεχίσει με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Δήμου με δεύτερη κίτρινη (η πρώτη στο 15').
Στο 68' σέντρα σουτ του Μπαργκάν, απέκρουσε ο Γουμάγιας.
Στο 72' ο Μπάρμπας τράβηξε τον Πουλάκο εντός περιοχής, ο Βάτσιος έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πουλάκος κάνοντας το 2-0 για τον Πιερικό.
Στο 77' σέντρα του Μπλαζέφσκι από αριστερά, ο Σάντσεζ με κεραυνό από το ύψος του πέναλτι μείωσε για τη Βέροια σε 2-1.
Στο 87' σέντρα του Μπαρκάν από αριστερά, φαλτσαριστή κεφαλιά του Σαμαρά από κοντά, η μπάλα στα δίχτυα του Γουμάγια ισοφαρίζοντας σε 2 - 2.
Στο 89' ο Κοντέων με δυνατό σουτ λίγο έξω από τη μικρή περιοχή της Βέροιας, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Πέντα από δεξιά, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Καντιμοίρη κάνοντας το 3-2.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Πιερικός (Γιώργος Χατζάρας)
Γουμάγιας, Γουσούλης, Τασίδης, Δήμου, Παπαγεωργίου, Χατζής, Πουρτουλίδης, Μιλόσκοβιτς (67' Κοντέων), Πέντα, Γκουγκουλιάς (54' Λόπεζ), Πουλάκος (78' Κώστας Λαζαρίδης).
Βέροια (Απόστολος Χαραλαμπίδης)
Καντιμοίρης, Καλί, Αουρέλιο, Σαμαράς, Μπάρμπας, Τσιάτσιος, Μπαργκάν, Σάντσες, Οικονόμου (46' Καγκιούζης), Καλτσάς (63' Μπλαζέφσκι),

Δεν υπάρχουν σχόλια: