Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Αλεξάνδρεια - Βατανιακός 0 - 0

Με τον βαθμό της ισοπαλίας "επέστρεψε" την Κυριακή ο Βατανιακός από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, όπου αντιμετώπισε την τοπική ομάδα για την 6η αγωνιστική του 3ου ομίλου του περιφερειακού πρωταθλήματος.
Η Κατερινιώτικη ομάδα ..."απέσπασε" λευκή ισοπαλία σ' ένα δυνατό παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο χώρο της μεσαίας γραμμής στο πρώτο ημίχρονο, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν το δικό τους "καλό" διάστημα στο β' ημίχρονο.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 3' ο Πιπινίκας μπήκε στην περιοχή του Σακελλαρίδη, όμως το πλασέ του πέρασε πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 29' ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μάτζαρη από δεξιά, ο Πιπινίκας έπιασε το γυριστό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Στο 40' ο Γασπαράτος ύστερα από ατομική ενέργεια σούταρε από το ύψος της περιοχής, όμως ο Σακελλαρίδης σωστά τοποθετημένος μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 59' ο Σακελλαρίδης μπλόκαρε το μονοκόμματο σουτ του Αντάμη λίγα μέτρα έξω από την περιοχή.
Στο 79' ο Ποτουρίδης σέντραρε από δεξιά, ο Κυπαρίσσης στόπαρε, σούταρε δυνατά, η μπάλα όμως πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.
Στο 85' ο Αντάμης σέντραρε, ο Μπαστάκης πήρε την κεφαλιά και ο Σακελλαρίδης μπλόκαρε σταθερά, κρατώντας το 0 - 0.
Τη συνάντηση διαιτήτευσε με επιτυχία ο κ. Τσαλουχίδης από το Κιλκίς.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
Καρασαββίδης, Μαντζάρης, Αντάμης, Παπαδόπουλος, Πεϊκος, Ισεος, Συμπεθέρης (86' Γίδαρης), Τσακτάνης, Πιπινίκας (63' Μπαστάκης), Γασπαράτος, Τοπαμίδης.
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
Σακελλαρίδης, Παπαδόπουλος, Μίγκος, Κωτσιόπουλος, Κραγιόπουλος, Σταλίκας, Αγγελάκης (51' Βασιουρής), Γιαπιτζής, Κυπαρίσσης, Ποτουρίδης, Μπουζούκης (64' Δεμηρτζόγλου)
ΚΡΑΧΤΗΣ  
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: