Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Για τον 3ο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Σβορώνος - Καστοριά 1 - 1

Δίκαιο μπορεί να χαρακτηρισθεί το ισόπαλο 1 - 1 ανάμεσα στον γηπεδούχο Σβορώνο και στην ομάδα της Καστοριάς, ομάδες που αναμετρήθηκαν την Κυριακή το απόγευμα στο Δημ. Γήπεδο Σβορώνου για την 6η ...αγωνιστική του 3ου ομίλου του περιφερειακού πρωταθλήματος.
Η κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο ήταν μοιρασμένη, όμως η Κατερινιώτικη ομάδα προς το τέλος του αγώνα δημιούργησε, χωρίς όμως να καταφέρει να τις αξιοποιήσει, δύο κλασικές ευκαιρίες.
ΦΑΣΕΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 26' ο Σαρρής απέκρουσε το "καλοτραβηγμένο" σουτ - φάουλ του Τσούκλη λίγα μέτρα έξω από την περιοχή.
Στο 35' ήταν η σειρά του τερματοφύλακα της Καστοριάς Σίσκου να διώξει με γροθιές το σουτ του Ραπτόπουλου.
Στο 52' οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ, όταν ο Ραπτόπουλος έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Τσούκλης στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδα του 1 - 0.
Στο 56' οι φιλοξενούμενοι "απάντησαν" όταν ο Αλεξανδρίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σαρρή με κεφαλιά, ύστερα από κεφαλιά πάσα του Τσαμτσάκη.
Στο 87' ο Παπαδόπουλος "βγάζει" τον Ζαπουνίδη απέναντι από τον Σίσκο μόνο αμαρκάριστο, όμως ο έμπειρος "κιτρινόμαυρος" φορ καθυστέρησε να "τελειώσει" τη φάση και τον πρόλαβαν οι αμυντικοί.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΣΒΟΡΩΝΟΣ
Σαρρής, Βαρβαρέζος, Τριανταφύλλου, Κολαξίδης, Σκέντος, Κεσίσης, Τσέργας (85' Σιώκας), Μυστακίδης Π., Μυστακίδης Ι. (65' Ζαπουνίδης), Σιδηρόπουλος (74' Θ. Παπαδόπουλος).
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Σίσκος, Παπαδόπουλος Δ., Ταντσης, Παναγιωτίδης, Σαββαϊδης, Λίτσκας, Τσαμτσακης, Αναγνωστόπουλος, Αλεξανδρίδης (82' Μπατσιος), Τσουκλης, Ματζανας (60' Πετρόπουλος).
ΚΡΑΧΤΗΣ  
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: