Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010
Αναταράξεων συνέχεια. Είδα Πανίκα στην τιβί και άκουσα και το εξής αμίμητο: «Πες ότι χάνω τις ...εκλογές. Εγώ είμαι χαμένος;» Ίσα ρε μεγάλε. Ωραίος είσαι εσύ. Όχι, θα χάσει η Βενετιά βελόνι, άμα χάσεις εσύ τις εκλογές.
Πανίκας ο αναντικατάστατος και ο μετριόφρων.
Άσε τουλάχιστον να τα πει κανένας άλλος. Ο Διονύσης για παράδειγμα.

Δεν φταίει κανένας άλλο, φταίει το ΠΑΣΟΚ που σου παραχώρησε το γήπεδο και παίζεις μπάλα μόνος σου, μήνες τώρα.
Άντε παιδιάαααααααα Ξημερώσαμε.

Πάμε στα τοπικά μας. Καλά παιδιά, να γκρινιάζουμε αλλά με μέτρο. Αφού εκτελούνται έργα στη Μαρτίου, δεν θα υπάρξει αναταραχή και προβλημα στο κέντρο; Πώς την είδατε δηλαδή;
Αν ένας από τους κεντρικούς δρόμους της Κατερίνης κλείνει,  δημιουργείται πρόβλημα. Αν δεν δημιουργούνταν, θα σήμαινε ότι μάλλον δεν τον χρειαζόμαστε τον συγκεκριμένο δρόμο.
Υπερβολές-υπερβολές.

Απαντώ και σε άλλο αναγνώστη, που έστειλε μια σκληρή επιστολή σχετικά με την επιλογή του χρόνου που επιλέχθηκε να γίνουν τα έργα.
Λέω λοιπόν το εξής απλό. Αν γινόταν καλοκαίρι θα γκρινιάζαμε για τον τουρισμό, αν γινόταν χειμώνα, θα γκρινιάζαμε για τις λάσπες, αν δεν γινόταν θα γκρινιάζαμε που δεν έγινε.
Ε, εντάξει. Γίνονται φθινόπωρο, πριν το χειμώνα, μετά το καλοκαίρι και πριν τις εκλογές. Δηλαδή, αν γινόταν το φθινόπωρο μετά το δεύτερο χρόνο της θητείας πάλι δεν θα λέγαμε κάτι;

Άντε, είμαι κι εγώ γκρινιάρα από τη φύση μου αλλά είστε κι εσείς…..

Κοίτα να δεις που θα υποστηρίξω εγώ τώρα τα έργα στη Μαρτίου. Πα, πα, πα….!!!!!

Διαδικτυακά πυρά, ονοματολογία, αλληλοκατηγορίες, βγήκαν τα μαχαίρια παιδιά και στο σινάφι.
Ο ένας κατηγορεί τον άλλο και όλοι μαζί ενίοτε έναν άλλοτε πολλούς μαζί.
Αιτία; Ένα νέο μπλογκ που δηλώνει ότι γλείφει τζάμπα …(άραγε υπάρχουν κι εκείνοι που γλείφουν επί πληρωμή;;;) και έχει σκορπίσει τη διχόνοια στους κόλπους των δημοσιογράφων.

Ο λόγος είναι απλός. Δεν γνωρίζουν τον εμπνευστή του μπλογκ. Ψυχραιμία. Το προφανές δεν είναι πάντα το σωστό και το λογικό δεν είναι πάντα το ορθό. Μην αδικείτε εαυτούς και αλλήλους.

Όσο για τις ανθρώπινες σχέσεις; Αυτές πέρασαν σε δεύτερη μοίρα. Ένα ακόμη φαινόμενο που αποτελεί έμπρακτη απόδειξη των «διαχωριστικών» που υπαγορεύουν συγκεκριμένες πολιτικές.

Διαίρει και βασίλευε το μότο της «φιλοσοφίας» τους. Το πέτυχαν στο έπακρο και δυστυχώς επιβεβαιώνουν ότι δεν βγήκε τυχαία η ρήση.

Την Παρασκευή το βράδυ 10 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια στο πανηγύρι του Αιγινίου. Αναμένεται κοσμοσυρροή και λόγω ΔΕΘ.

Πέμπτη περιμέναμε τα χρίσματα του ΠΑΣΟΚ. Δεν ξέρω αν ήρθαν και εγώ δεν πρόκανα να δώσω την είδηση μέσω της στήλης αλλά λίγο ακόμη παιδιά να αργήσετε, δεν θα σας δεχτούν ούτε στο Πρωτοδικείο.

Οι δήμαρχοι στην Αθήνα και η ΚΕΔΚΕ ετοιμοπόλεμη για τα οικονομικά των δήμων. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, θυμάμαι και τους δημάρχους να παρακαλάνε για φράγκα την εκάστοτε κυβέρνηση.
Δεν αλλάζει αυτός ο τόπος ούτε με Καποδιστρια ούτε με Καλλικράτη ούτε με αυτούς ούτε με  τους άλλους.

Περιφερειακά νέα; Η Σοφία Μαυρίδου στήνει το επιτελείο της και πέφτει με τα μούτρα στον αγώνα.
Άντε κορίτσιααααα….. ηρθε η ώρα μας.

Καλή μας ημέρα και προσοχή. Οι καιροί πονηροί, οι πληροφορίες ρέουν με μεγάλη ευκολία αλλά είναι πολλές φορές ράδιο αρβύλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: