Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΚΟΛ - ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2010 - ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗ http://www.novasports.gr

 
Όργια Κουκουλάκη, γκέλα η ΑΕΚ (video)
 
Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Κουκουλάκης
Ο Αστέρας Τρίπολης έκοψε δύο βαθμούς από την ΑΕΚ, καθώς το ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής, έληξε ισόπαλο με 2-2. Οι ...
φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0, αλλά η ΑΕΚ με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, κατάφερε να αποφύγει την ήττα. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Μιχάλης Κουκουλάκης που έκλεισε τα μάτια σε τρία πέναλτι υπέρ του "δικεφάλου"!
Αδαμίδης: "Ανίκανος ο Κουκουλάκης"
Και ο Μαρινάκης κατά της διαιτησίας Κουκουλάκη!
(19/9 22:33


Π Ε Ρ Ι Σ Σ Ο Τ Ε Ρ Ε Σ   Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ





Ο Πάντελιτς λύτρωσε τον ΟλυμπιακόεκτύπωσηΟ Πάντελιτς πανηγυρίζει με τον Βαλβέρδε το γκολ στις Σέρρες
Ο Ολυμπιακός δεν έθελξε με την απόδοση του, ωστόσο κατάφερε και πέρασε νικηφόρα από τις Σέρρες. Ο Μάρκο Πάντελιτς στο 32' πέτυχε το πρώτο του γκολ με την "ερυθρόλευκη" φανέλα και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη επί του Πανσερραϊκού με 1-0...
(19/9 20:16)

Ο Ψυχογιός εξαφάνισε τον ΒιεϊρίνιαΑλλοι δύο "Χ"αμένοι βαθμοί 
Ο Ολυμπιακός Βόλου ξεπέρασε με τον καλύτερο τρόπο την εντός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πέταξε άλλους δύο βαθμούς μετά από αυτούς στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Μαρτίν (22') και Ίβιτς (38') οι σκόρερ της αναμέτρησης.
(19/9 20:07
 
Πρώτο "τρίποντο" με ΜπάλαμπανεκτύπωσηΟ Μπάλαμπαν πέτυχε το νικητήριο γκολ του Πανιωνίου
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Πανιώνιος, που νίκησε το απογευμα της Κυριακής τον Αρη με 1-0 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Οι "κυανέρυθροι" ήταν πολύ καλύτεροι, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και τελικά... έσπασαν το ρόδι στο 86ο λεπτό, με δράστη τον Μπάλαμπαν. Εντονα τα σημάδια της κούρασης στους "κίτρινους".
(19/9 20:11
 
Οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας πανηγυρίζουν...."Χτυπάει" στην κόντρα με έδρα την Πάτρα 
Η Κέρκυρα ίσως σκεφτεί να μετακομίσει στην Πάτρα, καθώς ως γηπεδούχος στο Παλεμπονησιακό μετράει μόνο νίκες. Οι Φαίακες επικράτησαν του Ατρομήτου με 3-1, αν και οι Περιστεριώτες ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Επστάιν (26', 52') και Τσίγκας (58') τα γκολ των νκητών, ενώ ο Περόνε (65') μείωσε για τους φιλοξενούμενους.
(19/9 17:54
 
Ο Μπερμπάτοφ "εκτέλεσε" τη Λίβερπουλ (videos)εκτύπωσηΟ Μπερμπάτοφ πέτυχε χατ τρικ εις βάρος της Λίβερπουλ...
Μετά από ένα συγκλονιστικό ντέρμπι στο "Ολντ Τράφορντ", η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε με 3-2 της Λίβερπουλ, χάρη στο χατ τρικ του εκπληκτικού Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο Βούλγαρος άνοιξε το σκορ στο 42', στο 59' έκανε το 2-0, και στο 84' χάρισε τη νίκη στους "κόκκινους διαβόλους" που είχαν δει τον Τζέραρντ να τους ισοφαρίζει με δύο γκολ στο 64' (πεν.) και 70'...
(19/9 17:24
 
Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν στο Βιθέντε ΚαλντερόνΠέρασε από το "Βιθέντε Καλντερόν" η Μπάρτσα 
Τη δεύτερη νίκη της και μάλιστα εκτός έδρας πανηγύρισε η Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε 2-1 της Ατλέτικο Μαδρίτης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετά το 5-1 επί της ελληνικής ομάδας μεσούσης της εβδομάδας, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα.
(19/9 22:34
 
Πρώτη νίκη για τη ΓιουβέντουςεκτύπωσηΟ Μπονούτσι πέτυχε το πρώτο από τα τέσσερα γκολ της Γιουβέντους
Ενα ημίχρονο ήταν αρκετό για τη Γιουβέντους να πετύχει την πρώτη νίκη της στο καμπιονάτο. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, η "Μεγάλη Κυρία" επικράτησε 4-0 εκτός έδρας της Ουντινέζε. Με δύο γκολ του Ετό, η Ίντερ επικράτησε εκτός έδρας της Παλέρμο. Σημαντική εκτός έδρας νίκη, 2-1, πέτυχε η Νάπολι, επί της Σαμπντόρια.
(19/9 23:55
 
Ο ιδιοκτήτης του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης Κατήγγειλαν απόπειρα δωροδοκίας! 
Στο αυτόφωρο Τρικάλων οδηγείται την Δευτέρα ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, κατηγορούμενος για απόπειρα δωροδοκίας, ύστερα από καταγγελία, που έκαναν στην Αστυνομία ο τερματοφύλακας των Τρικάλων, Χρίστος Πουρής, και ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Πλεξίδας.
ΠΑΕ Λεβαδειακός: "Σκόπιμες ενέργειες"
(19/9 20:42

Δεν υπάρχουν σχόλια: