Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ.. ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΦΑΝΕΙ... ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010
Εφτασε στο ζενίθ η αγωνία στους ΠΑΣΟΚΟΥΣ για τα χρίσματα και τα "επιχρίσματα" ενόψη Καλλικράτη.Απο τη μιά μεριά της Πιερίας ώς την άλλη... αυτό συζητιέται.
Πότε θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι που θα στηριχτούν κλπ..
Στον μεγάλο μας Δήμο, εκεί είναι που δέν γνωρίζει η αριστερά σου τί ποιεί η δεξιά σου.
Οι υποψήφιοι έχουν πάρει διδακτορικό στο μάθημα - επιστήμη της υπομονής.. δέν λένε ακόμη να τους απαλλάξουν απο την αγωνία.Οι φήμε δίνουν και παίρνουν,αλλά παραμένουν μόνο φήμες.Διαβάζουμε στο διαδίκτυο για ονόματα διάφορα, δημοισιεύονται στις εφημερίδες άρθρα.. μέχρι και το όνομα του Γραμματέα Γιάννη Μαλτζάρη παίζει τελευταία.. άσχετα άν δέν υπάρχει καμμία επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος απο τη μεριά του.
Στον Δήμο Δίου - Ολύμπου, οι υποψήφιοι γνωστοί, Παπαθανασίου , Λάππας και αναζητείται, ποιόν απο τους δυό θα στηρίξει ο Παπαχρήστος.Φήμες λένε ότι υπήρξε συνάντηση με το Νίκο Λάππα και ότι ο Δήμαρχος υποσχέθηκε τη στήριξη του συνδυασμού του ΠΑΣΟΚ, αλλά απο την άλλη κινήσεις δια "παρενθέτων προσώπων" προς τον συνδυασμό του Παπαθανασίου.. δείχνουν ότι ο Δήμαρχος Δίου δέν συγχωρεί τη δημιουργία της κίνησης που έβγαλε στο προσκήνιο τον Νίκο Λάππα χωρίς να υπολογιστεί ο Δήμαρχος ,γιατί όπως λένε οι συνεργάτες του δέν τον υπολόγισαν και τον εγκλώβισαν σε μία "διαφορετική απόφαση" απο αυτή που θα επιθυμούσε..

Δεν υπάρχουν σχόλια: