Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Γλίτωσαν από θαύμα μικρά παιδιά σε λούνα παρκ της Χίου! - Διασκέδαζαν στη ρόδα όταν άρχισε να διαλύεται.. Ένα παιδάκι τραυματίστηκε στο κεφάλι


Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010
Η εικόνα ήταν τρομακτική.
Μια – μια οι καμπίνες της μεγάλης ρόδας στο λούνα παρκ της Μπέλλα Βίστα στη Χίο άρχισαν να γκρεμίζονται και.. να διαλύονται στο έδαφος.
Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα και μόνο δύο τραυματίσθηκαν ελαφρά.
Το μηχάνημα σταμάτησε ξαφνικά την στιγμή που γύριζε, προφανώς από κάποια βλάβη που παρουσιάστηκε… Πριν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης προλάβουν να κατεβάσουν τους επιβάτες, οι άδειες από κόσμο καμπίνες άρχισαν να πέφτουν στο έδαφος μπροστά στα έντρομα μάτια των γονιών που παρακολουθούσαν εμβρόντητοι!
Αμέσως μετά, άρχισαν να φεύγουν από τις θέσεις τους και οι καμπίνες που είχαν μέσα επιβάτες και να προσγειώνονται με κρότο! Επικράτησε πανικός και οι αυτόπτες μάρτυρες έσπευσαν να βοηθήσουν τους επιβάτες να απεγκλωβιστούν. Για καλή τους τύχη, μόνο ένα παιδί είχε τραυματιστεί ελαφρά στο κεφάλι ενώ η γιαγιά του που το συνόδευε είχε τραυματιστεί στην κοιλιά από την πίεση της ζώνης ασφαλείας που φορούσε.
Ένα άλλο παιδάκι κρεμάστηκε από το κάγκελο της «ρόδας» και έπεσε από μικρό ύψος στο έδαφος, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί. Με ΄παγωμένοπ βλέμμα ο πατέρας του παρακολουθούσε την σκηνή χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.
Οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ συνελήφθησαν και οι αστυνομικοί "σφράγισαν" το παιχνίδι, ώσπου να εξακριβωθεί τι έφταιγε για το ατύχημα.(newsit.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: