Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Σύλλογος Κοκκινοπλιτών Ν. Πιερίας "Ο Ολυμπος" Αφιερωμένο στους νέους, στη γνήσια παραδοσιακή μουσική και στον πολιτισμό

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010 Τοπικά
Ήταν το 12ο Πολιτιστικό Διήμερο Παραδοσιακό Βλάχικο γλέντι
Μοναδικές βραδιές έζησαν οι Κοκκινοπλίτες και οι πολυάριθμοι φίλοι τους γλεντώντας.. για δύο συνεχόμενες βραδιές στο Πλατανόδασος.
Επιτυχημένη εκδήλωση με μαζική συμμετοχή, κέφι, χορό, τραγούδι. Η εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση με τον πολιτιστικό οργανισμό του Δήμου Κατερίνης.
Ο Σύλλογός μας, ανοιχτός στην κοινωνία, συνεργάζεται με όλους τους φορείς και τους πολιτιστικούς συλλόγους. Φέτος ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μας τίμησαν οι σύλλογοι Ποντιακός Σύλλογος "Εύξεινος Πόντος" Κορινού και ο Σύλλογος Κρητών Ν. Πιερίας "ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ".
Η εμφάνισή τους άψογη, απέσπασαν τα θερμά χειροκροτήματα του κοινού.
Τα παιδιά του χορευτικού μας, το μέλλον του συλλόγου μας, οι συνεχιστές της παράδοσής μας, ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους με τους λεβέντικους χορούς για δύο συνεχόμενες βραδιές.
Ευχαριστούμε πολύ τον χοροδιδάσκαλο κ. Αθανάσιο Φτεργιώτη και τα παιδιά. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.
Στην εκδήλωση ανακοινώθηκαν τα ονόματα των αριστούχων Κοκκινοπλιτών μαθητών της Α', Β' και Γ' τάξης Λυκείων και οι εισαχθέντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Νομάρχης Πιερίας κ. Γ. Παπαστεργίου, ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης, ο Δήμαρχος Δίου κ. Γρηγόρης Παπαχρήστου, η βουλευτής Πιερίας κα Μαρία Μίχου και εκπρόσωποι των βουλευτών κ. Γιάννη Αμοιρίδη, Κώστα Κουκοδήμου και Θανάση Παπαγεωργίου, καθώς επίσης και ο Κοκκινοπλίτης ιερέας Δίου π. Δημήτριος Κουτσιμάνης.
Ο εκδότης της εφημερίδας "Αναγνώστης" της Ελασσόνας κ. Αχιλλέας Κίτσας, ο δημοσιογράφος της ΔΙΟΝ Τ.Υ. κ. Ευγένιος, ο συγγραφέας κ. Γεώργιος Ράπτης, δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι, οι Νίκος Παπαζιώγας, Γ. Χατζηκώστας, Βικτωρία Παπατολία, Αναστάσιος Παπαζήσης, Περικλής Τσιβανίδης, Θανάσης Λιακόπουλος, Γ. Ιτσιος, Κώστας Κουκουλής, Νίκος Ουσταμπασίδης, Γ. Κοκαβίδης, Θανάσης Φωτίου, Δημήτρης Χριστογιάννης, Γιάννης Μαλτζάρης Κοκκινοπλίτης νομαρχιακός σύμβουλος και γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Πιερίας, καθώς επίσης ο πρόεδρος της ύδρευσης Θεσσαλονίκης Κοκκινοπλίτης δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Καμάκας.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Λιβαδιωτών Πιερίας κ. Γεώργιος Κατσίκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Ασπροχώματος κ. Θωμάς Μπουσνάκης, ο ταμίας του συλλόγου Κοκκινοπλιτών Κοκκινοπλού κ. Κώστας Τριανταφύλλου και εκπρόσωπος του συλλόγου Καλυβίων Κοκκινοπλού.
Το πρόγραμμα παρουσίασαν άψογα με πολύ κέφι ο κ. Γιάννης Μπουροζίκας και ο κ. Γιάννης Νταμπώσης, μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης.
Την πρώτη βραδιά χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Ν. Πιερίας κ. Αναστάσιος Παπαζήσης και τη δεύτερη βραδιά η αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Μαρία Κορδονούλη.
Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς που συνέβαλαν στο Πολιτιστικό διήμερο/
Οι αριθμοί και τα δώρα που κερδίζουν στη Λαχειοφόρο είναι:
1237 πληντήριο πιάτων
1418 ποδήλατο
851 φωτογραφική μηχανή
423 τηλεόραση
425 φούρνος μικροκυμάτων
251 DVD
1079 1 αρνί
878 1 αρνί
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
6938/779327 begin_of_the_skype_highlighting              6938/779327      end_of_the_skype_highlighting Πρόεδρος
6977/733132 begin_of_the_skype_highlighting              6977/733132      end_of_the_skype_highlighting Αντιπρόεδρος
6974/012424 begin_of_the_skype_highlighting              6974/012424      end_of_the_skype_highlighting Ταμίας
Ο Πρόεδρος
Αναστάσιος Παπαζήσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: