Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Στο Κέντρο Καταγγελιών του ΙΝΚΑ - Εκατοντάδες παράπονα καταγράφονται για τα διόδια Το καθεστώς των διοδίων αμφισβητείται από τους πολίτες για τη συνταγματικότητά του

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010
Εκατοντάδες παράπονα καταγράφονται στο Κέντρο Καταγγελιών του ΙΝΚΑ για το απαράδεκτο σύμπλεγμα.. διοδίων στις εθνικές οδούς. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ινστιτούτο Καταναλωτών τονίζοντας ακόμη: «Το καθεστώς αυτό αμφισβητείται ως προς την συνταγματικότητά του. Απορίας άξιον είναι γιατί επί τέλους στην Ελλάδα δεν λειτουργούν οι κυβερνήσεις όπως υπόσχονται προεκλογικά.
Και εξηγούμαστε γιατί.
Το ΠΑΣΟΚ το 2009 ως αντιπολίτευση καταδίκαζε σφόδρα την τότε κυβέρνηση του Πρωθυπουργού κ. Καραμανλή και τον κο Σουφλιά για την πολιτική παραχώρησης της εκμετάλλευσης των εθνικών οδών με αβάσταχτες οικονομικές επιβαρύνσεις των χρηστών των εθνικών οδών-  αυτοκινήτων.
Γιατί λοιπόν σήμερα ως κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους και δεν καταργεί τις αντισυνταγματικές ρυθμίσεις που είχε καταγγείλει προεκλογικά.
Παράλληλα, είναι απορίας άξιον πως ενώ κατασκευάζεται η Εθνική οδός Κορίνθου Πατρών με δυνατότητα κυκλοφορίας σε μία λωρίδα ανά κατεύθυνση, συνεχίζουν να πληρώνουν οι οδηγοί τα απαράδεκτα αυξημένα διόδια σε κάτι το οποίο θα τελειώσει και θα παραδοθεί για κάποιους οδηγούς στον Άγιο Πέτρο.
Καλούμε την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της, και να δράσει, για τα κακώς κείμενα, όπως είχε υποσχεθεί και να μην μας αφήνει σε απορία.(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: