Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!! ΤΟ ΣΔΟΕ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΑΙ.. ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ..

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/996982_b.jpg



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ 2010
Αυτό και άν είναι φοροδιαφυγή.. αυτό και άν είναι πάταγμα της φοροδιαφυγής..
Βγήκε το ΣΔΟΕ παγανιά.. και πού; και τί κυνηγάει; όσο και άν σας φαίνεται περίεργο.. σταματάει τους ΑΓΡΟΤΕΣ (στη φυτεία του καπνού) στην Πιερία και ελέγχει την προέλευση των πετρελαιοειδών... πάνω στα ρεζερβουάρ των γεωργικών ελκυστήρων εν ώρα αγροτικών εργασιών..
Ναί στην Πιερία αυτές τις μέρες αυτο κάνουν.Μας το κατείγγειλαν αγρότες και το διαπιστώσαμε αφού το διασταυρώσαμε...
Βρέ λεβέντες του ΣΔΟΕ δέν ασχολείστε με την πηγή προέλευσης των πετρελαίων και αφήστε τους φουκαριάρηδες τους αγρότες ήσυχους.. δέν ντρέπεστε που τους σταματάτε στους αγροτικούς δρόμους; Δέν ντρέπεστε που τους καθυστερείτε περίοδο φυτειών;Ο χρόνος είναι απαραίτητος για να προλάβουν να φυτέψουν την παραγωγή τους.Δέν μπορούν να κάθονται επι δύο ώρες και να περιμένουν.... τέτοιου είδους ελέγχους.
Γιώργο Παπακωνσταντίνου μάζεψέ τους.. στείλτους να ελέγξουν την πηγή της φοροδιαφυγής.. οχι τους φουκαρατζίκους... εκέι μόνο το παίζουν σκληροί.Στους αδύναμους και σε αυοτύς που δέν μπορούν να φοραδιαφύγουν...
Σάν δέν ντρέπονται λίγο..

1 σχόλιο:

thomas είπε...

Δεν αφήνεις τα καραγκιοζιλίκια ρε μεγάλε? Από ποιό ποσόν και πάνω πρέπει να ελέγχουν για φοροδιαφυγή? Υπάρχει όριο? Όποιος κλέβει, πληρώνει. Να μάθουν οι αγρότες, επιτέλους, ότι πρέπει να συνεισφέρουν και αυτοί. Ποτέ δεν πληρώνουν φόρους, ζουν με επιδοτήσεις κλέβουν και από το πετρέλαιο τώρα... Αυτή την "ελληνική" καραμέλα, "πιάστε πρώτα τους άλλους, που κλέβουν περισσότερα" να την ξεχάσετε, επιτέλους. Πρώτα θα αρχίσουν από σας.