Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjbyei-NkApkcZZtORaNpmnQcCScnL5SD8-ztVQQwZRDKfVfjjZbVw0jpCsrnYqXMxrlDh0EbJbQDaI0c4TxFs_D1fOpJFZ4U8g5OzjNY2IMhgmb8dW6rJG29NMdP-CYMe9miKvaTeqQAfU/s400/DSC_5450.JPG

δυστυχώς  κι  εμείς 
επτωχεύσαμεν για πάντα  
εδώ  στο  ΑΙΓΙΝΙΟ        
Απόστολος  Καραγεώργος
                                                                                                           δημότης  Αιγινίου,   25  ΜΑΙΟΥ 2010 
·           όταν ψηφίζεις  αρχηγούς,  τους ψηφίζεις για να δίνουν  μάχες και ξανά μάχες όπου και όταν χρειαστεί  για τον  τόπο  σου, για την Πατρίδα σου.
·           όταν ψηφίζεις ...
αρχηγούς,  τους ψηφίζεις  για να φυλάσσουν  τις  ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.
·           όταν ψηφίζεις αρχηγούς,  τους ψηφίζεις για να είσαι ήσυχος σαν πολίτης και να μπορείς ξένοιαστος να βλέπεις τη δουλειά σου και την οικογένειά σου.
·           όταν ψηφίζεις αρχηγούς, τους ψηφίζεις για να μεγαλώνουν τις ιδέες σου, να μεγαλώνουν αυτό που είσαι, να μεγαλώνουν και να κάνουν πιο λαμπρό το όνομά σου.
Σήμερα με ιδιαίτερα βαριά καρδιά στέλνω το ύστατο κατηγορώ σε όλους τους  τοπικούς  άρχοντες  του  κατατρεγμένου μας ΑΙΓΙΝΙΟΥ,  γι΄ αυτήν την μαύρη ιστορικά  περίοδο που διανύουμε.
Οι ¨δεκαεπτά συν ένας¨, περνούν στην ιστορία του τόπου μας με τα μελανότερα χρώματα, γιατί ο καλοκάγαθος Λαός μπορεί να  συγχωρεί μια και δυο φορές. Δεν θα συγχωρεί όμως για πάντα.
ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Η ΛΑΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ.  Αν δεν υπήρχαν οι σημαντικές  αγωνιστικές ενισχύσεις  από τους άλλους Πιεριείς,  τότε  οι Αιγινιώτες πρωτεργάτες θα καταντούσαν ταπεινωμένα φαιδρά πρόσωπα. Η  ομά-δα του Δήμου Αιγινίου ήταν από την αρχή φανερά διασπασμένη και έμπαινε στο χορό μόνο από ντροπή και όταν δεν μπορούσε να πράξει διαφορετικά.
ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Η ΕΔΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. Δεν υπήρξαν δυσ-τυχώς εκείνοι οι υπεύθυνοι άνθρωποι για να δουλέψουν, να αγωνιστούν, να  ετοιμά-σουν το έδαφος κατά την βουβή εξάμηνη και πλέον περίοδο των παρασκηνιακών διεκδικήσεων. ¨Πιαστήκαμε στον ύπνο¨, η μοιραία τους απάντηση. Η μέχρι τώρα πείρα μου με δίδαξε ότι ¨όσο και αυτονόητα να είναι ορισμένα θέματα αν είναι διεκδικούμενα τότε θέλουν και ιδιαίτερη προσοχή και συνεχή επαγρύπνηση¨.
ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΑΣ.  Αγαπητοί συμπατριώτες για τρίτη φορά πιάνεστε στον ύπνο. Η μέθοδος του εφησυ-χασμού και της αφασίας που επιπόλαια εφαρμόσατε σας έφερε μπροστά σε βαριές και ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ.
Τώρα εξηγείται ο καϋμός εκείνου, που την Ανοιξη του 2006 σε ανοικτή συγκέντρωση σας αποκάλεσε δημόσια  Αλεξιπτωτιστές, Τυχοδιώκτες και Ουρανοκατέβατους.
·           Ησασταν άπειροι και λίγοι και σήμερα δυστυχώς με τις τρεις παραπάνω πολιτι-κές αμαρτίες που διαπράξατε, αποδείξατε και πόσο επικίνδυνοι ήσασταν για τον ίδιο σας τον τόπο. 
·           Δυστυχώς παρανοήσατε με εγκληματικά αποτελέσματα. Οι καρέκλες που σας έδωσε με την ψήφο του ο λαός, δεν ήταν καρέκλες για μισθό και μεροκάματο.
·           Αντιστρέψατε με αφέλεια το νόημα και κάνατε το καθήκον σας επάγγελμα και την ιερή σας αποστολή, δουλειά ρουτίνας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: