Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010
Αναγνώστης μας λέει ότι πήγε να εξαγοράσει από το ΤΕΒΕ τη στρατιωτική του θητεία και του ζήτησαν 8.000 ευρώ, την ίδια ώρα που οι δημόσιοι υπάλληλοι την εξαγοράζουν με 3.000 ευρώ.
Είναι προφανές ότι και οι υπηρεσίες προς την πατρίδα έχουν διαβαθμίσεις.
Αίσχος ρε φίλε, εκτός κι αν αυτοί χτυπούσαν γερμανικά νούμερα κι εμείς ήμασταν στη λούφα.
***
Εντάξει Γιάννη Αμοιρίδη, όλη η Πιερία ένας .....δήμος, δεν σκέφθηκες πόσοι συνάδελφοί σου θα βγουν στην ανεργία; Εκτός κι αν θέλεις να ανακάμψεις ως υπερδήμαρχος.
***
Βουλευτής της Πέλλας με ερώτησή του προς αρμόδιους υπουργούς προβληματίζονται για τη βιωσιμότητα του επαρχιακού τύπου και ζητούν μέτρα, όπως η κατάργηση ή βελτίωση του νόμου Ρουσόπουλου που «πνίγει» τους εκδότες της επαρχίας και τους εξωθεί σε αναγκαστικές απολύσεις. Τι κάνουν οι βουλευτές της Πιερίας; Μας θυμούνται κάθε τέσσερα και μετά μας γράφουν. Αυτοί κάνουν μήνα μέλιτος κι άλλοι μνημόσυνα. Σημειώστε παρακαλώ ότι υπάρχει δέσμευση ΠΑΣΟΚ για αλλαγή του νόμου.
***
Το «κοινωνικό» της πρόσωπο έδειξε η Κατσέλη, όταν επισκεπτόμενη την Πιερία δεν κόπιασε από τα γραφεία της Ν.Ε., έτσι για το αντέτι.
Αυτά που ξέρατε παλιοπασόκοι, να τα ξεχάσετε. Ούτε για αφισοκόλληση δεν σας θέλουμε.
***
Σιγά ρε παιδιά, θα διαγράψετε τον Παναγιωτακόπουλο. Εκεί που κρεμούσαν τα άρματα κρεμάνε τις κολοκύθες.
***
Κάποτε κατά το άσμα ο σαραντάρης είχε μπατιρίσει. Αργότερα ο πενηντάρης ήταν ο νέος της εποχής. Ετοιμασθείτε να υποδεχθείτε τον εβδομηντάρη, παλικάρι της φακής.
***
Άλλο κακό να μη μας βρει. Συγκρίνουν τη Μενεγάκη με τη Βουγιουκλάκη. Εδώ σύγκριναν τον Κωστάκη με τον Περικλή, τι ψάχνετε;
***
Το προσδόκιμο ζωής αυξήθηκε μόνο στις γυναίκες του ιδιωτικού δικαίου τομέα, έπιασε ξώφαλτσα τους δημόσιους υπαλλήλους και αγνόησε τους ένστολους.
***
Είπαμε να μαζεύουμε αποδείξεις ρε Μητσάρα, όχι γόπες.
***
Αναγνώστης μου με αφορμή τις αγροτικές κινητοποιήσεις, έξαλλος μου λέει ότι έχουμε κράτος μπορντέλο. Η απορία μου είναι που το είδε το κράτος.
***
Περίπου 20 αιτήσεις με βιογραφικά για τη θέση του διοικητή στο νοσοκομείο. Αυτό είναι είδηση, αν και δεν θα’πρεπε, γιατί είδηση θα ήταν να μην είχαμε ούτε μια.
***
Μειώθηκε κατά 10% ο μισθός του πρωθυπουργού. Κάτι ήξερε ο Καραμανλής και την έκανε. Να μη δουλεύουμε και τζάμπα.
***
Καλή η χθεσινή απεργία της ΑΔΕΔΥ Γιώργο. Πες μου πόσα εξοικονομήσαμε. Και που δούλευαν δηλαδή ορισμένοι, τι καταλάβαμε;(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: