Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Την Τετάρτη στις 5 μ.μ. - Πιερικός Αρχέλαος – Απόλλων Καλαμαριάς

ΠΕΜΠΤΗ 11-2-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Τετάρτη στις 5 μ.μ.
              
Πιερικός Αρχέλαος – Απόλλων Καλαμαριάς
Χορηγός ο Ιωσήφ Τσάλης - Και οι διαιτητές έκοψαν την πίτα

*Λόγω του εορταστικού τριημέρου οι αγώνες του πρωταθλήματος της Β΄ εθνικής κατηγορίας θα διεξαχθούν την Τετάρτη, όπου ο Πιερικός Αρχέλαος, στις 5 μ.μ, θα αντιμετωπίσει στην Κατερίνη τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Όπως όλα τα παιγνίδια, έτσι και αυτό έχει τον ανάλογο βαθμό δυσκολίας. Επομένως, τόσο ο προπονητής Δημήτρης Γαλάνης, όσο και οι καλαθοσφαιριστές δεν εφησυχάζουν και συνεχίζουν κανονικά το προπονητικό τους πρόγραμμα.
* Με ανθοδέσμη περίμενε στην πλατεία το βράδυ της Κυριακής την αποστολή από την Αθήνα ο αντιπρόεδρος του Πιερικού Αρχελάου κ. Γιάννης Πόδας. Μια κίνηση χαράς και ευγνωμοσύνης προς τους νικητές που έδωσαν και πάλι τον καλύτερό τους εαυτό για το πολυπόθητο εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα. 
* Και στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο χορηγός ο Ιωσήφ Τσάλης -Mens & Womens- Ιωάννου Κοσμά 1, Κατερίνη.
* Ο νεαρός διαιτητής Βασίλης Σιαμάτρας ήταν ο τυχερός στην εκδήλωση κοπής της πίτας που διοργάνωσε με κάθε επισημότητα και επιτυχία ο Σύνδεσμος Διαιτητών Μπάσκετ Κεντρικής Μακεδονίας.
Στην αρχή ο πρόεδρός του διεθνής διαιτητής κ. Πέτρος Παπαπέτρου αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της συνδέσμου που σε αυτά είναι και η ανάδειξη πολλών νέων διαιτητών και στη συνέχεια ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους που πήραν μέρος στην όμορφη γιορτή.
Χαιρετισμό και ευχές απηύθυναν οι: Μαριάννα Καβουνίδου – εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου της κας Μαρίας Μίχου, Τάκης Πόδας – ταμίας της ΟΔΚΕ, Πάνος Αθανασιάδης – μέλος του δ.σ. του ΣΕΠΚ, Γιώργος Σαμαλής – Κομισάριος, Γιώργος Τανατζής – διεθνής διαιτητής και Γιάννης Πόδας – αντιπρόεδρος ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος, από τον οποίο παραβρέθηκαν και οι κ.κ. Απόστολος Πόδας – πρόεδρος, Μάκης Γιαλένιος – γεν. γραμματέας, Δημήτρης Πόδας – υπεύθυνος μάρκετινγκ και Λάκης Χαρακλιάς – έφορος.
Παραβρέθηκαν ακόμη πολλοί διαιτητές, παράγοντες, προπονητές και αθλητές και ανάμεσά τους και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κιλκίς κ. Πλούταρχος Ελευθεριάδης.
Τιμητική πλακέτα για την προσφορά τους στη διαιτησία δόθηκε στους κ.κ. Σιδέρη Βουλτσίδη, Νίκο Βάτσιο και Λάζαρο Παπαπέτρου.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύνδεσμος έχει 28 χρόνια ζωή και σε 2 χρόνια θα γιορτασθεί με πανηγυρικές εκδηλώσεις η 30ετία του.
* Για το ανδρικό πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας ο ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ νίκησε στην Κατερίνη το Μ. Αλέξανδρο Λεπτοκαρυάς, ενώ η εφηβική του ομάδα, για τη δεύτερη φάση, έχασε σε ένα δυνατό και ωραίο παιγνίδι από το Φ.Ο. Αριδαίας.
* Και από τον απόηχο της κοπής πίτας της γυναικείας ομάδας του Πιερικού Αρχελάου στο «Μπουγιουρντί». Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθεί η ιδιαίτερη περιποίηση στην ομάδα από τη σύζυγο του ιδιοκτήτη Δέσποινα Βαβατσιούλα, αφού και αυτή σαν παλιά αθλήτρια του μπάσκετ του Πιερικού είχε να θυμηθεί πολλά από τις καλές μέρες που όπου νάνε ξανάρχονται, κι΄ αυτό χάρη στην ηθική και υλική συμπαράσταση μιας ολόκληρης πόλης.
* Καλό θα είναι εκεί στο κλειστό γυμναστήριο να δίνουν παραπάνω σημασία στους ηλεκτρονικούς πίνακες και το φωτισμό. Κάθε φορά όλο και κάτι είναι χαλασμένο και έτσι οι αγώνες, μικροί και μεγάλοι, γίνονται κάθε φορά με δυσκολία.
* Σε παιχνίδι που έγινε το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο Αιγινίου, η παιδική ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου αντιμετώπισε τη μικτή ομάδα παίδων και εφήβων του τοπικού συλλόγου και ηττήθηκε με σκορ 47-56. Η αποστολή απαρτίστηκε από τους: Σαμαρά, Ταγλή, Ζωγράφο. Σαββίδη, Κωνσταντινίδη, Καραγάτσογλου, Μαρινόπουλο, Τσιμήτρη, Βαρδάκα, Μπούσμπουρα, Γαρατσίδη και Θεοδωράκη.
Την ίδια μέρα  η προπαιδική ομάδα έπαιξε σε φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη του Βατανιακού Σάρισσα.
*Τέλος, με την ευκαιρία του εορταστικού τριημέρου ευχόμαστε Χρόνια πολλά,Καλές Απόκριες, Καλά Κούλουμα και την Τετάρτη, πρώτα ο Θεός, με υγεία και …νίκη. 

ΦΩΤΟ: 
1.Από την εκδήλωση της κοπής πίτας των διαιτητών.
2.Ο πρόεδρος του συνδέσμου διεθνής διαιτητής κ. Πέτρος Παπαπέτρου καλωσορίζει τα μέλη και τους φίλους. 

3.Ο αντιπρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος κ. Γιάννης Πόδας χαιρετίζει την εκδήλωση. 

4.Αναμνηστική φωτογραφία  των διαιτητών του συνδέσμου με τον ταμία της ΟΔΚΕ κ. Τάκη Πόδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: