Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

"Το πρόβλημα με τα Τέμπη υπάρχει χρόνια"

«Καθε χρονο ολο και κατι γινεται στα Τεμπη και γινεται παντα εκτροπη απο τα χωρια μας στα παραλια της Λαρισας.Ποτε ατυχημα,ποτε οι αγροτες κλεινουν με τα τρακτερ τα Τεμπη.
Αποτελεσμα να διαλυθει η ασφαλτος απο τα βαρια φορτηγα και κανεις δεν την επιδιορθωσε μετα,ιδιως στο σημειο απο την Παλιουρια μεχρι και το Κοκκινο Νερο…
Ιδιαιτερα κοντα στο Κοκκινο Νερο ο δρομος ειναι ολο λακουβες απο τις περισυνες κινητοποιησεις των αγροτων οπου και παλι ολη η κυκλοφορια γινοταν απο το Κοκκινο Νερο.
Αλλα το μεγα σκανδαλο ειναι αλλου.
Ενω καθε χρονο αυτη η παρακαμψη Τεμπων (μεσω Κοκκινου Νερου) σωζει την Ελλαδα απο το να κοπει στα δυο,οι Φωστηρες του ΥΠΕΧΩΔΕ με τον τεως υπουργο κ Σουφλια,δεν προεβλεψαν κομβο προς τα παραλια της Λαρισας στην καινουρια ΠΑΘΕ,προκειμενου να εξυπηρετειται η κινηση σε περιπτωση προβληματος στα Τεμπη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σας παρακαλω αναρτηστε το γιατι αν ξανασυμβει σε κανα δυο χρονια(οταν θα ειναι ετοιμες οι συραγγες και κλειστη με φραχτη η ΠΑΘΕ),δεν θα υπαρχει η παρακαμπτηριος που σημερα εσωσε το κοψιμο της Ελλαδας στα δυο,γιατι ετσι απλα δεν υπαρχει στη μελετη Κομβος για τα Παραλια Λαρισας!!!!!!(ΠΗΓΗ)
Αναγνωστης,κατοικος Κοκκινου Νερου»

Δεν υπάρχουν σχόλια: