Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Πιερικός - Χθεσινές δηλώσεις του προπονητή του Πιερικού κ. Σούλη Παπαδόπουλου

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

«Πρέπει να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα»
Λίγο πριν από τη χθεσινή προπόνηση με την οποία άρχισε η εβδομαδιαία προετοιμασία των ποδοσφαιριστών για το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα που θα γίνει την Κυριακή στην Κατερίνη, ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος μας δήλωσε.
«Ήταν μια νίκη που μας έδωσε τρεις βαθμούς, όπως όλες οι νίκες έτσι και αυτή. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που έκαναν μεγάλη προσπάθεια και ειδικά μετά το άτυχο αποτέλεσμα που είχαμε με τον ΟΦΗ, δείξαμε ότι σαν ομάδα έχουμε χαρακτήρα. Εκείνο όμως που κυρίως μας ενδιαφέρει είναι κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε, κάτι που είπα από την πρώτη στιγμή που επέστρεψα στον Πιερικό.
Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, να συνεχίζει να μας στηρίζει και τον ευχαριστούμε γιατί κάνουμε μεγάλη προσπάθεια.
Ακόμα ευχαριστούμε και τη Διοίκηση γιατί είναι πάντα κοντά μας και μας βοηθάει επιλύοντας και το πιο μικρό μας πρόβλημα.
Ενδεικτικό της συμπαράστασης της Διοίκησης της ΠΑΕ Πιερικός είναι και το πριμ των 10.000 ευρώ στους παίκτες για τη νίκη μας στη Ρόδο και την ευχαριστούμε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί δείχνει το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει. Και μεγαλύτερη σημασία έχει η κίνηση αυτή της ...Διοίκησης και λιγότερο το πριμ».
Β.Κ.: «Αναφέρατε κ. Παπαδόπουλε ότι η ομάδα παρουσίασε βελτίωση, αυτό φάνηκε και σας ικανοποίησε;»
Σούλης Παπαδόπουλος: «Υπάρχει βελτίωση αλλά τη θέλω ακόμα μεγαλύτερη στις προπονήσεις και μέσα από αυτή τη βελτίωση θα έρθουν και τα αποτελέσματα στα οποία σοβαρός παράγων είναι και η τύχη αλλά θ’ ανεβάσει και την ψυχολογία όλης της ομάδας.
Η ομάδα βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και θα προσπαθήσουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι ν’ ανέβουμε βαθμολογικά.
Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε καλό κλίμα και κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής που είναι πολύ σημαντικό».
Ο κ. Δημήτρης Ελευθεριάδης ανακοίνωσε
Πριμ 10.000 ευρώ για τη νίκη επί του Διαγόρα
Πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός κ. Δημήτρης Ελευθεριάδης ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές πριμ 10.000 ευρώ της Διοίκησης της ΠΑΕ Πιερικός για τη μεγάλη νίκη στη Ρόδο επί του Διαγόρα.
Το πριμ αυτό μοιράστηκε στους ποδοσφαιριστής αμέσως μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης.
Η νίκη στη Ρόδο έδωσε στην ομάδα τους τρεις βαθμούς και στους ποδοσφαιριστές το πριμ των 10.000 ευρώ.
Η χθεσινή προπόνηση
Έγινε χθες η πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Πιερικού ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα με δύο διαφορετικά προγράμματα.
Όσοι έπαιξαν στη Ρόδο ακολούθησαν ένα πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ όλοι οι άλλοι κανονικό πρόγραμμα.
Σήμερα θα προπονηθούν πρωί και απόγευμα.
Για το παιχνίδι αυτό ο κ. Παπαδόπουλος θα έχει στη διάθεσή του και το Ντεμπελέ που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής που είχε. Άλλο πρόβλημα για τον τεχνικό του Πιερικού δεν υπάρχει.(ΤΟΠΙΚΗ)

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: