Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

ΑΙΚ,ΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2009 - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ - ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 2 -12-2009

A2_01-12
 

Πολλά φάουλ και  παραλείψεις κατα την εκδήλωση τιμής του Πιερικου στα ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ απο τους διοργανωτές του Δήμου.Αν δέν κάνω λάθος για τον Πιερικό δέν ήταν η εκδήλωση; Πέραν απο την Ιστορία και τα αγαπημένα μας πρόσωπα του παρελθό΄ντος, ο Πιερικός έχει και παρόν και μέλλον και εκπροσπωπείται απο "ανθρώπους" σήμερα που αγωνίζονται για το καλό του.Αυτοί και απο πλευράς Ερασιτέχνη και απο πλευράς ΠΑΕ αγνοήθηκαν, γιατί; Ενα ερώτημα υποβάλλουμε! Δείτε τί γράφεται σήμερα στον τοπικό τύπο!

(Στην στήλη ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ:
Με την εκδήλωση στην ιστορία του Πιερικού ολοκληρώθηκαν τα Αικατερίνεια 2009 και πάμε για άλλα.
Μια εκδήλωση που ξύπνησε μνήμες σε όσους παραβρέθηκαν στο ....συνεδριακό κέντρο.
Δεν μπορώ όμως να μην επισημάνω μερικά «φάουλ» που από κάποιους θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και αντιαθλητικά. Εκτός από το παρελθόν, υπάρχει και το παρόν (και ελπίζουμε και ένα καλύτερο μέλλον) ως εκ τούτου μόνο ως φάουλ μπορεί να χαρακτηρισθεί η μη προσφώνηση του προέδρου του Ερασιτέχνη (του θεματοφύλακα όπως λένε της ομάδας), αλλά και των εκπροσώπων της ΠΑΕ Πιερικός η οποία προσεκλήθη στην εκδήλωση μόλις το μεσημέρι της ίδιας μέρας!
Ο ΠΟΚ βράβευσε και μια σειρά ανθρώπων (καμιά 35αριά) που στα 48 χρόνια διαδρομής του Πιερικού ήταν πάντα κοντά του. Εις εξ’ αυτών ο δικός μας Χρ. Παπακωνσταντίνου, γνωστός «Πιερικάρας». Ήταν όμως παράληψη(;) η μη βράβευση του Βάνια Κορωνίδη, ενός συναδέλφου ο οποίος πάνω από 30 χρόνια είναι σχεδόν καθημερινά στο γήπεδο καλύπτοντας το ρεπορτάζ του Πιερικού.
Όπως έγινε γνωστό η εκδήλωση διοργανώθηκε εξολοκλήρου από τον Πολιτιστικό Οργανισμό Κατερίνης, χωρίς καμιά αρωγή (γιατί δεν ζητήθηκε) του Ερασιτέχνη ή της ΠΑΕ Πιερικός

( ΣΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΤΣΑΛΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ:
Πάμε τώρα και σε ένα αμιγώς αθλητικό θέμα, πλην όμως αφορά όλη την Κατερίνη αφού έχει να κάνει με την αγαπημένη μας ομάδα τον Πιερικό.
Συζητήθηκε πολύ χθες όλη μέρα και όταν ρώτησα να μάθω τι το αξιοσημείωτο μου μετέφεραν περισσότερα παράπονα από όσα περίμενα να ακούσω.
Με πληροφόρησαν μάλιστα ότι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πιερικού υποχρεώθηκε για λόγους ευθιξίας να αποχωρήσει από την εκδήλωση πριν την ώρα του, διότι οι διοργανωτές, βλέπε δήμος, δεν φρόντισε ούτε καν να προσφωνήσει ούτε να καλέσει για έναν σύντομο χαιρετισμό τον πρόεδρο ή ακόμη-ακόμη και τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ Πιερικός.
Υπήρχε μάλιστα και μια ευχάριστη έκπληξη προγραμματισμένη, να αποδοθεί στο δήμο Κατερίνης ένα κύπελο από αγώνα τελικού κυπέλου του Πιερικού προκειμένου να κοσμήσει τις προθήκες του μουσείου που πρόκειται –δεν μπορεί-να αποκτήσει η Κατερίνη.
Δυστυχώς, ούτε αυτό δεν έγινε, αφού οι άνθρωποι του Πιερικού και του Ερασιτέχνη, απλώς …αγνοήθηκαν.
Ενημερώθηκα επίσης πως η πρόσκληση για την εκδήλωση τιμής της ιστορικής ομάδας έφθασε στα γραφεία του Πιερικού τη Δευτέρα το μεσημέρι και η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
Ενημερώθηκα επίσης ότι ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά που θα μπορούσε σίγουρα να είναι ακόμη καλύτερη αν προσέχαμε λίγο…τις λεπτομέρειες.
Δεν αξίζει στον Πιερικό τίποτα άλλο παρά μόνο το καλύτερο.
Καλή μας ημέρα. }

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: