Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Εξώφυλλο στο People η 29χρονη Τζέισι που έζησε εφιαλτικές στιγμές στην πίσω αυλή Στην επιφάνεια 18 χρόνια μετά

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009

Το περιοδικό «People» κυκλοφόρησε δημοσιεύοντας για πρώτη φορά φωτογραφία της Τζέισι Ντιούγκαρντ, της νεαρής γυναίκας από την Καλιφόρνια, η οποία απελευθερώθηκε, 18 χρόνια μετά την απαγωγή της, την ώρα που πήγαινε ως μαθήτρια στο σχολείο.

Η 29χρονη Ντιούγκαρντ, που έζησε 18 εφιαλτικά χρόνια φυλακισμένη στην πίσω αυλή του σπιτιού του απαγωγέα και της συζύγου του, φαίνεται να χαμογελά στο εξώφυλλο του περιοδικού.
Στη φωτογραφία αυτή μοιάζει πολύ με φωτογραφίες της παιδικής της ηλικίας που έχουν κάνει το γύρο του κόσμου από τότε που απελευθερώθηκε τον Αύγουστο.
Ο καταδικασθείς στο παρελθόν δράστης με μητρώο βίαιης σεξουαλικής συμπεριφοράς Φίλιπ Γκαρίντο κατηγορείται μαζί με τη σύζυγό του για την απαγωγή της Ντάγκαρτ και την αιχμαλωσία της για σχεδόν δύο δεκαετίες.
Οι Αρχές λένε ότι επανειλημμένα βίαζε την Ντιούγκαρντ κατά το διάστημα αυτό αποκτώντας με τον τρόπο αυτό μαζί της δύο κόρες.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, τα δύο κορίτσια, ηλικίας 15 και 11 χρόνων και η μητέρα τους ζούσαν φυλακισμένα στην πίσω αυλή του Γκαρίντο. Δεν είχαν πάει ποτέ σχολείο, ούτε τα είχε δει γιατρός και δεν τους επιτρεπόταν να παρακολουθούν τηλεόραση.

Το ζευγάρι πιστεύεται πως απήγαγε την 11χρονη τον Ιούνιο του 1991 όταν πήγαινε στο σπίτι του πατριού της στο Λέικ Ταχόε.
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: