Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού


Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009 - ΤΟΠΙΚΗ

Αγαπητή Κατερίνα,

τα κλαδιά και τα χόρτα δεν πρέπει να πάνε στον ΧΥΤΑ

ο Δήμος έχει μηχάνημα (www.otoposmou.gr)

Μηχάνημα του ...κουτιού!

Η ευθύνη είναι της δημοτικής αρχής, διότι διαθέτει ειδικό, πανάκριβο μηχάνημα το οποίο μπορεί να κατακερματίζει κλαδιά και να δημιουργεί από αυτά λίπασμα. Δυστυχώς σήμερα δεν μπορέσαμε να δούμε πουθενά στο χώρο του γκαράζ το humus που θα μπορούσε να κερδίζει ο δήμος από την συλλογή και την στοιχειώδη επεξεργασία όλων αυτών των χρήσιμων υλικών. Το ολοκαίνουργιο μηχάνημα κατακερματισμού κλαδιών το παρουσίασε η δημοτική αρχή στην ομάδα μας την Άνοιξη του τρέχοντος χρόνου, όμως μέχρι σήμερα βρίσκεται ακόμη άθικτο κάτω από ένα στέγαστρο.

Δεν είμαστε απαισιόδοξοι και παρά όλα αυτά που συνέβησαν σήμερα συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην καλή θέληση και στις καλές προθέσεις της διοίκησης.

Μετά από συνεννόηση με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Ιτσιο και τον διευθυντή του τμήματος κ. Χατζεϊπίδη Μιχάλη, την επόμενη Τρίτη που θα τεθεί το νέο μηχάνημα σε λειτουργία, θα κληθεί η ομάδα μας να παρακολουθήσει την διαδικασία του κατακερματισμού των κλαδιών και τον τρόπο λειτουργίας του μηχανήματος για να ενημερώσουμε τα μέλη και τους συμπολίτες μας.

Με εκτίμηση


Μ’αρέσουν οι αναγνώστες μου. Κυρίως γιατί άμεσα ανταποκρίνονται και μου στέλνουν τις πληροφορίες τους.

Ότι υπήρχε μηχάνημα το ξέραμε βεβαίως-βεβαίως. Το θέμα είναι γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε αλλά είμαι βέβαιη ότι θα υπήρχε σοβαρός λόγος.


Περιμένουμε βεβαίως και την απάντηση των αρμοδίων για τα κλαδιά και τα χόρτα που προκάλεσαν την φωτιά προ ημερών σε …ειδικό χώρο.


Πάνε τα σιντριβάνια. Ο,τι προλάβατε –προλάβατε. Όσοι ειδικά πρόλαβαν και φωτογραφήθηκαν μπροστά σ’αυτά, θα μπορούν άνετα να περηφανεύονται ότι διαθέτουν συλλεκτικές φωτογραφίες.


Μετά από κάποια χρόνια όλοι θα θυμούνται πως για δυο –τρία χρόνια είχαμε και σιντριβάνια και μετά …τσουπ…έφυγαν.


Λοιπόν, άντε να τελειώνουμε και με τα πολιτικά μνημόσυνα παιδιά, γιατί μας κούρασε το σκηνικό και οι δακρύβρεχτες ιστορίες.

Κάτι στην ουσία έχετε να πείτε;


Πόλεμος νεολαίων στη Ν.Δ.

Δεν κοιτάτε ρε παιδιά να γίνεται «διαφορετικοί», να «αλλάξετε εσείς την ιστορία» από το να την καταγράφετε κλαίγοντας δεξιά κι αριστερά;


Έχει πλάκα πάντως το πράγμα. Πολύς ντόρος για το δέντρο και χάνετε το δάσος.


Πάμε και σε πιο ενδιαφέροντα θέματα. Ορκωμοσία χθες των 300 και φυσικά οι γυναίκες έκλεψαν την παράσταση για πολλοστή φορά.

Έβαλαν τα ταγεράκια τους, χτένισαν και κρεπάρισαν το μαλλί απίστευτα και έκαναν επιτέλους τη διαφορά στο κόκκινο-καφέ κοινοβούλιο.


Οι του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπήκαν στην αίθουσα για την ορκωμοσία, οι του ΚΚΕ παρέμειναν χωρίς να πάρουν μέρος στην τελετή.

Και πάμε πάλι από την αρχή.


Όχι ότι πήγαν πίσω και οι άνδρες του κοινοβουλίου. Αυτός ο Γερουλάνος…αυτός ο Γερουλάνος….δώστε του κι άλλες αρμοδιότητες επιτέλους.

Κάντε τον και κυβερνητικό εκπρόσωπο να τον βλέπουμε πιο συχνά. Αυτό είναι πολιτικός πολιτισμός.


Παρέλαση αύριο και ο χειμωνιάτικος καιρός δεν θα σταθεί εμπόδιο για να το …γιορτάσουμε καταλλήλως.

Το διήμερο ενδείκνυται –τριήμερο για κάποιους άλλους-για αποδράσεις από την καθημερινότητα. Μην πάτε μακριά. Εδώ κοντά θέλω να είστε. Εντός νομού. Είδατε τι παθαίνει όποιος φεύγει …μακριά ε;;;;;


Χα,χα,χα… καλή μας ημέρα και περιμένω να υποδεχθώ τους υβριδικούς μας βουλευτές εντός των προσεχών ημερών.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: