Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΓΓΕΛΗ - ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009
Για άλλη μία φορά Βαγγέλη Βενιζέλο, απέδειξες πρώτον τη βασική θέση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, για "καθαρότητα σε όλα" και  "όλα στο φώς".Απέδειξες τα γρήγορα αντανακλαστικά που έχεις ώς πολιτικός μεγάλου διαμετρήματος, που δέν κρύβεται πίσω απο σκιές.Απέδειξες ότι διαθέτεις τέλεια οργάνωση στο πολιτικό σου γραφείο.Απέδειξες ότι πολιτεύεσαι σύμφωνα με το πνεύμα ηθικής και στο φώς του προσκηνίου και όχι στο σκότος του παρασκηνίου.
Βαγγέλη απέδειξες ότι πέραν απο την προσωπική δική σου διάφανη πολιτική διαδρομή, είσαι πρεσβευτής και της καθαρότητας στην πολιτική, με ....
την οποία αγωνιά και θέλει να πολιτευτεί η νέα κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.Βαγγέλη απέδειξες δέ και στους πιό σκληρούς επικριτές σου, ότι είσαι και θα είσαι ένα μεγάλο κεφάλαιο της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας του τόπου μας και απο τους πιό χρήσιμους και απαραίτητους στη νέα κυβέρνηση.
Ο Βαγγέλης Βενιζέλος απαντώντας με σαφήνεια και καθαρότητα, κάλεσε τους υπευθύνους του ΤΡΟΚΤΙΚΟΥ να  αποκαλύψουν τον συντάκτη του παρακάτω άθρου,

"Ευχαριστήριο σημείωμα στον κύριο Βενιζέλο από μελλοντικό φαντάρο!"



"Διαθέτω 3 πτυχία στον τομέα της πληροφορικής και μεγάλη ερευνητική εμπειρία σε πάνω απο 15 έργα ευρωπαικού επιπέδου. 'Ερχεται η ώρα να πάω στο στρατο και ζητάω το αυτονόητο, να μπώ στο 'Ερευνας Πληροφορικής' για να μπορέσω να προσφέρω στη χώρα μου και εγώ με τις γνώσεις μου. Φυσικά και το δέχονται τον Αύγουστο (χώρις κανένα βύσμα) και μου αποστέλουν...
το χαρτί κατάταξης. 'Ελα όμως που σπάει ο διάολος το ποδάρι του και αναγκάζομαι για κοινωνικού λόγους να πάω το Νοέμβρη (και η κυβέρνηση αλλάζει!).

Και εκεί που ετοιμαζόμουν να πάω μου έρχεται αλλαγή σώματος για να πάω στο πεζικό!!! Η απάντηση απο την στρατολογία:
"Σας άλλαξαν τώρα ε; Μάλλον δεν έχετε τα προσόντα (πράγματι έχω μόνο ένα διδακτορικό-ξεφτύλα,και οι 150+ που πήραν εκεί έχουν απο 2). Δε ξέρω γιατί βέβαια σας είχανε πριν να πάτε έκει (έ μαλλον έχασα τις γνώσεις μου σε 3 μήνες). Περίεργο... Τι να κάνουμε τώρα... (ψιθυριστά τώρα) ...Δε ψάχνετε για κανένα μέσο...!!!!".

'Οπως καταλάβατε όλοι, βολεύτηκαν εκεί οι προεκλογικές υποσχέσεις του ΠΑΣΟΚ (τώρα που δεν υπάρχουν μετατάξεις το σώμα αυτό έγινε βυσματικό).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΕ - ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΗΘΗ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ. ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑ."

(http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_6027.html)  .......


που θεωρούσε ώς μή πραγματικό και αναληθές.....

Σε εμένα δέν μένει παρά να τον συγχαρώ και να τον προτρέψω να συνεχίσει να πολιτεύεται με διαφάνεια.. μόνο κέρδος θα ποκτήσει η πολιτική ζωή του τόπου μας και ο λαός μας.
Φιλικά απο τον ΚΡΑΧΤΗ..
=======================================================================
Δημοσίευση emails:
Παρακάτω δημοσεύουμε αυτούσια τα emails που λάβαμε απο το γραφείο του Βαγγέλη Βενιζέλου, που αποτελούν κοινοποίηση αυτών που έχει αποστείλει στο troktikos.gr:
...Παρασκευή 16 Οκτωβίου 2009

Σχετικά με τους εκκρεμείς διαγωνισμούς για την επιλογή και κατάταξη επαγγελματιών οπλιτών

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σήμερα σχετικά με τους εκκρεμείς διαγωνισμούς για την επιλογή και κατάταξη επαγγελματιών οπλιτών (ΕΠΟΠ) δήλωσε τα εξής:

(διαβάστε τη δήλωση, εδώ: http://www.evenizelos.gr/statements/1546-epop)

Σας ευχαριστούμε

========================

Ευάγγελος Βενιζέλος


προβολή λεπτομερειών 5:36 μ.μ. (Πριν από 22 ώρες)


Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Σχετικά με το διαγωνισμό για την πρόσληψη επαγγελματιών οπλιτών

Απαντώντας σε νεώτερες ερωτήσεις δημοσιογράφων σε σχέση με το διαγωνισμό για την πρόσληψη επαγγελματιών οπλιτών, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε τα εξής:

(διαβάστε τη δήλωση, εδώ: http://www.evenizelos.gr/statements/1547-epop)

_______

Εάν θέλετε να μην λαμβάνετε την ηλεκτρονική ενημέρωση, παρακαλούμε στείλτε σχετικό μήνυμα με θέμα "Διαγραφή" στο: evenizelos34@gmail.com
========================================

Ευάγγελος Βενιζέλος

 προς troktikos
προβολή λεπτομερειών 5:25 μ.μ. (Πριν από 22 ώρες)



Θα σας παρακαλούσαμε, για άλλη μια φορά, να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να μας στείλετε κάποια στοιχεία ώστε να καταστεί δυνατή η διερεύνηση της καταγγελίας που δημοσιεύετε στον ιστότοπό σας υπό τον τίτλο: "Ευχαριστήριο σημείωμα στον κύριο Βενιζέλο από μελλοντικό φαντάρο!" (http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_6027.html)

Γραφείο Τύπου Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ευ. Βενιζέλου

Αντα Κιούκα

Με εκτίμηση

e-mail επικοινωνίας: evenizelos34@gmail.com

=====================================

Ευάγγελος Βενιζέλος


προβολή λεπτομερειών 5:56 μ.μ. (Πριν από 21 ώρες)


Προς ιστολόγιο Troktiko

Θα σας παρακαλούσαμε, για άλλη μια φορά, να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να μας στείλετε κάποια στοιχεία ώστε να καταστεί δυνατή η διερεύνηση της καταγγελίας που δημοσιεύετε στον ιστότοπό σας υπό τον τίτλο: "Ευχαριστήριο σημείωμα στον κύριο Βενιζέλο από μελλοντικό φαντάρο!" http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_6027.html

Γραφείο Τύπου Υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευ. Βενιζέλου

Με εκτίμηση

e-mail επικοινωνίας: evenizelos34@gmail.com

=======================================================================

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: