Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ Ο ΤΟΣΚΑΣ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.10.09

Τις υπηρεσίες του Δημήτρη Τόσκα θα στερηθεί μέχρι τις 11 του Οκτώβρη ο Μάκης Κατσαβάκης. Ο νεαρός μέσος αναχωρεί απόψε από την Κατερίνη για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Νέων που θα λάβει μέρος στους αγώνες της προκριματικής φάσης για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων 2010. Η εθνική ομάδα μετέχει στον 5ο όμιλο μαζί με τις Σερβία, Φερόες και Λευκορωσία. Οι αγώνες του γκρουπ θα πραγματοποιηθούν στο Βελιγράδι και στην επόμενη φάση (elite round) θα προκριθούν οι δυο πρώτες ομάδες καθενός από τους 12 ομίλους καθώς και οι δυο καλύτερες τρίτες. Η εθνική θα αντιμετωπίσει στις 6 Οκτώβρη τα Νησιά Φερόες, στις 8 θα παίξει με τη Λευκορωσία ενώ στις 11 του μήνα θα κοντραριστεί με την οικοδέσποινα Ρωσία.
Πρόκειται για δικαίωση του Δημήτρη Τόσκα ο οποίος στα φιλικά παιχνίδια στα οποία συμμετείχε έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και έπεισε τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς Γιώργο Γεωργιάδη και Κώστα Τσάνα ότι αξίζει μια θέση στην Εθνική Νέων.

Η σημερινή απογευματινή προπόνηση κύλησε σε φυσιολογικούς ρυθμους και μετείχαν όλοι οι παίκτες εκτός από τον Τόσκα και τον τραυματία Παέζ. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: