Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

ΕΛ.ΑΣ. και Χρυσή Αυγή: Κράτος και Παρακράτος

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 - ΠΗΓΗ

Η επίθεση των εγκληματιών χρυσαυγιτών και ο τραυματισμός της τραγουδίστριας Σοφίας Παπάζογλου έξω από σταθμό του μετρό επειδή πέταξε στα σκουπίδια την φυλλάδα που μοίραζε η συμμορία, είναι μία ακόμα επίθεση κατά της Δημοκρατίας σε μια σειρά εγκληματικών επιθέσεων. Στα παρακάτω βίντεο, δείτε πώς και γιατί η τρομοκρατία της Χρυσής Αυγής διαχρονικά μένει ατιμώρητη ("Κουτί της Πανδώρας" του Κ. Βαξεβάνη, Youtube: Zefirakos).

Η ανακοίνωση της Χ.Α. ότι το χθεσινό περιστατικό ήταν προβοκάτσια, ισοδυναμεί πρακτικά με κλείσιμο του ματιού στα μέλη της που διαχρονικά δρουν υπό προστασία, όπως εκθέτει και η εκπομπή. Δείτε με τι τσαχπινογαργαλιάρικο χαμογελάκι ο αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης Ν. Μιχαλολιάκος βαφτίζει τα κρανοφόρα και κουκουλοφόρα μέλη που λαμβάνουν μέρος σε επεισόδια "μοτοσυκλετιστές που φορούν προστατευτικά κράνη", τα λοστάρια που φορτώνονται για το μέτωπο στο κέντρο της Αθήνας "μικροφωνικές εγκαταστάσεις" και άλλα τέτοια ευτράπελα.

Και το βασικότερο, ας μην ξεχνάμε ότι το Νο.2 της Χ.Α., Δ. Ζαφειρόπουλος, κόπηκε από τις λίστες του ΛαΟΣ επειδή η Ν.Δ. θα εκμεταλλευόταν επικοινωνιακά την υποψηφιότητα για να βγάλει το ΛαΟΣ offside (όπως εξηγεί ο ίδιος ο Ζαφειρόπουλος στη σελίδα του ότι του ανακοίνωσε ο Καρατζαφέρης). Δηλαδή κόπηκε για λόγους επικοινωνιακούς και όχι ιδεολογικούς. Και φυσικά ας μην ξεχνάμε ότι ο Καρατζαφέρης έταζε υφυπουργεία στην Χ.Α. ως βουλευτής της Ν.Δ. (βίντεο). To κόμμα αυτό διεκδικεί την είσοδό του στη Βουλή με 7%! Να υποθέσουμε ότι συνιστά την... πολιτική πτέρυγα της Χ.Α.;

1o μέρος:



τα υπόλοιπα 4 μέρη της εκπομπής με κλικ στο Περισσότερα...
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: