Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΔΩΣΑΝ ΤΑΞΙΩΔΙΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ !Τα... καγκουρό τρελάθηκαν! - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009 - (ΕΘΝΟΣ)

Απίστευτο και όμως αληθινό! Η Αυστραλία εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία εις βάρος της χώρας μας λόγω... εκλογών!!! Η κυβέρνηση της χώρας των καγκουρό φοβάται λέει επεισόδια στη διάρκεια των προεκλογικών συγκεντρώσεων!



Τα... καγκουρό τρελάθηκαν!
Το αυστραλιανό υπουργείο Εξωτερικών προειδοποιεί λοιπόν τους Αυστραλούς πολίτες που επισκέπτονται την Ελλάδα να είναι προσεκτικοί γιατί λόγω των εκλογών γίνονται πολιτικές συγκεντρώσεις!
«Σε κάποιες απ' αυτές ενδέχεται να σημειωθούν βιαία επεισόδια και θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί και να τις αποφεύγετε» αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση τους.
Μάλλον εκεί θεωρούν την διεξαγωγή δημοκρατικών εκλογών περίπου ως ...τρομοκρατική ενέργεια η αποσταθεροποίηση της ομαλότητας!!!!
Διανθίζουν όμως την οδηγία και με άλλους τρομακτικούς κινδύνους όπως τη νέα γρίπη, τις τρομοκρατικές επιθέσεις, τους...τσαντάκηδες και τις ...σεξουαλικές παρενοχλήσεις!!!!
Φαίνεται οτι μετά τον ιό των χοίρων έχουμε και τον ιό των καγκουρό απο τον οποίο φαίνεται οτι προσβλήθηκε η κυβέρνηση της μακρινής ηπείρου....
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: