Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΑ ΕΛΤΑ - Προσλήψεις δικηγόρων στις Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ



Παρασκευή, 21 Αύγουστος 2009



Οι συνεχείς καταγγελίες της ΠΟΣΤ, τα δημοσιεύματα στον τύπο, αλλά και οι συνεχείς αναφορές σε πολλά δημοφιλή blogs για την σπατάλη μεγάλων χρηματικών ποσών τελευταία στα ΕΛΤΑ, δεν φαίνεται να είναι ικανά να σταματήσουν αυτή την απαράδεκτη τακτική από μέρους των διοικούντων τον οργανισμό.
Σύμφωνα με έγκυρες και εξακριβωμένες πληροφορίες νέο κρούσμα είχαμε χθες στην θυγατρική εταιρία των ΕΛΤΑ τις "ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε.".
Στην χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας, μετά από εισήγηση του προέδρου του και παρά τις έντονες αντιδράσεις του εκπροσώπου των εργαζομένων, αποφασίστηκε η πρόσληψη τριών δικηγόρων στην εταιρία.
Αξίζει να σημειώσουμε εδώ, πως στην εταιρία εργάζονται ήδη ένας νομικός σύμβουλος και ένας δικηγόρος και πως το ισχύον οργανόγραμμα της θυγατρικής δεν προβλέπει άλλες θέσεις δικηγόρων.
Έχουν τόσες πολλές νομικές υποθέσεις να διεκπεραιώσουν που χρειάζονται τόσους δικηγόρους, ή θέλουν να ικανοποιήσουν ακόμη κάποιους ημετέρους;;;
Αν η εταιρία είχε ανάγκη από δικηγόρους γιατί δεν προέβησαν με νόμιμη διαδικασία σε προκήρυξη, να δεχτούν αιτήσεις των ενδιαφερομένων, να τις αξιολογήσει αρμόδια επιτροπή, να εγκριθούν από το ΑΣΕΠ και να προσληφθούν οι έχοντες τα περισσότερα προσόντα;;;
Ή μήπως φοβόντουσαν πως δεν θα πρόκαμαν;;;
Όλες οι ενέργειες τους δείχνουν πως δεν τους ενδιαφέρει η βιωσιμότητα, η ανάπτυξη του Ταχυδρομείου και των Ταχυμεταφορών και η σωστή εξυπηρέτηση των Ελλήνων πολιτών, αλλά η ικανοποίηση των ρουσφετολογικών τους αναγκών και επειδή ο καιρός που τους απέμεινε είναι ελάχιστος και η κατάσταση δείχνει μη αναστρέψιμη, το κάνουν πλέον απροκάλυπτα.(ΠΗΓΗ)
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: