Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Χαζομάρες γονέων παιδεύουσι τέκνα..

ΤΡΙΤΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009

Έβαλε τον 7χρονο γιο του στο τιμόνι του οικογενειακού SUV, άρχισε να τον βιντεοσκοπεί και αφού ενθουσιάστηκε με τις επιδόσεις του μικρού στην οδήγηση, ανέβασε το βίντεο στο YouTube.

Mόνο που το εν λόγω βίντεο, έτυχε να το δούν και οι αξιωματικοί αστυνομικού τμήματος στο Κεμπέκ (όπου συνέβη το περιστατικό), οι οποίοι μόλις ξεπέρασαν την απορία τους άσκησαν αμέσως διώξεις.

Το βίντεο εικονίζει τον 7χρονο Σάμιουελ να οδηγεί το SUV (μασώντας μάλιστα τσίχλα!) ενώ στις πίσω θέσεις του αυτοκινήτου βρίσκονται η μητέρα του και τα δύο αδέρφια του. Ενα κοριτσάκι που κάθεται στα πόδια της γυναίκας χωρίς να φορά ζώνη ασφαλείας και ακόμη ένα αγοράκι που βρίσκεται στη διπλανή θέση.

Για την τοπική αστυνομία, ο εντοπισμός της οικογένειας δεν ήταν δύσκολος αφού ο πατέρας του παιδιού, και καθ΄ όλη τη διάρκεια του βίντεο, δεν βάζει γλώσσα μέσα. Συνοδεύει τη μαγνητοσκόπηση με ...ζωντανή περιγραφή στην οποία αναφέρει την και την ακριβή τοποθεσία αλλά και το όνομα του μικρού.

Οσο για τη μητέρα, εκείνη ακούγεται να φωνάζει διαρκώς το όνομα του συζύγου της (που ζητά από τον μικρό να κοιτάξει την κάμερα και να χαμογελάσει λιγάκι) ζητώντας του να μην αποσπά με την κάμερα την προσοχή του... οδηγού.ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: