Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ - ΡΙΠΕΣ του "ΚΡΑΧΤΗ

Ρουσοπουλιάδας το ανάγνωσμα.

ΣΑΒΒΑΤΟ13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009

Σάν να μήν πέρασε μιά μέρα... σάν να μήν υπήρχε Βατοπέδι.. Σάν να μήν υπήρχε σκάνδαλο.. ο Καραμανλής όμως είχε πεί "ότι υπήρχε σκάνδαλο"... μόνο που ήταν αόρατο.. δέ ήταν αναμεμειγμένοι πολιτικοί.. ο Ρουσόπουλος δέν είδε.. δέν ήξερε.. δέν γνώριζε.. δέν παραπέμφηκε κάν.. τώρα θα μου πείτε γιατί έκανε δήλωση παραίτησης απο τι;... γιατί δέν παραιτήθηκε απο βουλευτής τότε ή έστω και τώρα;.. δέν θα κάλυπτε τη θέση του άλλος;; δέν θα υπήρχε πρόβλημα πλειοψηφίας της κυβέρνησης.Γιατί τώρα; απο πολύ ευαισθησία; Οχι βέβαια!!!!.Πιστεύω ότι:

1.Δέν μπορούσε να προχωρήσει η υποψηφιότητά του με δυνατότητα εκλογής με τα τόσα που έγιναν.

2.Υπήρχε έντονα αρνητικό κλίμα εις βάρος του και στο χώρο της Ν.Δ.

3.Θα ήταν πρόκληση για το κοινό περί δικαίου αίσθημα των πολιτών που δημοσκοπικά έχουν αποφανθει σε μεγάλο πσοστό για την πολιτκή τουλάχιστον ευθύνη του κ Ρουσόπουλου και θα ήταν ένας ακόμη λόγος δυσαρέσκειας των πολιτών στις επερχόμενες εκλογές που θα αποτυπωνόταν εκ νέου σε μείωση των ποσοστών της ΝΔ.

4.Υπήρχε και έντονη αντίδραση συνυποψηφίων στν ίδια εκλογική περιφέρεια.

5.Ισως να υπήρχε και συνεννόηση για να ανοιξει ο δρόμος και για άλλους "Βατοπεδινούς", γιατί άν έμενε ο Ρουσόπουλος, ποιός θα οτλμούσε να αφήσει εκτός τους υπόλοιπους;

6.Η αλήθεια όμως είναι, ότι έστω και έτσι λύνει τσα χέρια του Καραμανλή.

7.Το κυρίως θέμα όμως είναι ότι.. άργησε πολύ... και ο λαός ώς πολύ υποψιασμένος δέν πείθεται περί των καλών και αγαθών προθέσεων, ώς αποκλειστικών λόγων της παραίτησής του.Αν αυτό γινόταν παρά χρήμα τότε θα ήταν εντελώς διαφορετική η εκτίμηση.

8.Βέβαια μπορεί κανείς να γίνει και πιό πονηρός και να σκεφτεί ότι (παραιτούμενος) ετσι ξεπληρώνει την υποχρέωσή του απένατι στον Καραμανλή που τον στήριξε με την μή παραπομπή του..

9. Είπε μεταξύ των άλλων ο κ Ρουσόπουλος ότι:«Οι συνθήκες ισοπέδωσης που επικρατούν στο πολιτικό σκηνικό δεν μου επιτρέπουν να υπερασπιστώ τον εαυτό μου από την συκοφαντία είτε αυτή προέρχεται από αντιπάλους, είτε – δυστυχώς - από «φίλους».

Δηλαδή για να καταλάβω, θεωρεί τον εαυτό του αδικημένο; Μίλησε για ισοπέδωση.. απο ποιούς; εάν εκείνος και κάποιοι άλλοι δέν ... ισοπέδωσαν τα πάντα.. τότε ποιοί; Αμετανόητος μάλλον ο κύριος Ρουσόπουλος, δέν λέει ακόμη και τώρα να αναλάβει καμμία ευθύνη.. ούτε και πολιτική.. γιατί άλλωστε να το πράξει... αφού τον παρέδωσνα οι της Ν.Δ λευκή περιστερά.. αλλά δέν θέλουν κιόλας να έινα υποψήφιος.. άν αυτό δέν είναι υποκρισία και κοροιδία τότε τί είναι;....

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: