Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Κρουζ: Φυσικά και θέλω να παίξω στον ΠΑΟ!

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 - ΠΗΓΗ ΕΔΩ!!

Την επιθυμία του να παίξει στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Αργεντινός επιθετικός Χούλιο Κρουζ –που έμεινε ελεύθερος από την Ίντερ. Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη» από την Ελούντα της Κρήτης, όπου πραγματοποιεί τις διακοπές του.

Χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξης:

«Θέλεις να έρθεις όμως; Υπολογίζεις σοβαρά την πρόταση του Παναθηναϊκού;

Φυσικά! (σ.σ. κοιτάει με απορία) Γιατί όχι; Δεν θα είχα το παραμικρό πρόβλημα να παίξω στον Παναθηναϊκό, αν συμφωνήσουμε. Αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα, για αυτό δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω.

Σε ρωτάω γιατί κάποιοι παίκτες δεν ενθουσιάζονται με το ελληνικό πρωτάθλημα...

Κοίταξε... Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Πολύ γνωστή και στην Ιταλία και την υπόλοιπη Ευρώπη. Είδατε και εσείς τι κατάφερε φέτος. Το να μας νικήσει κάποια ομάδα δεν είναι εύκολο. Ήταν μεγάλη η επιτυχία σας, αν και για κάποια αποτελέσματα χρειάζεται και τύχη. Οπότε ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή επιλογή για εμένα. Παίζει και ο Ρεκόμπα εδώ, αλλά και άλλοι καλοί παίκτες, οπότε μάλλον υποτιμάτε λιγάκι περισσότερο το πρωτάθλημα σας.

Έχεις πει ότι έχεις συμβουλευτεί ήδη τον Ρεκόμπα και τον Καραγκούνη. Οπότε αυτό κάτι πρέπει να σημαίνει;

(σ.σ. χαμογελάει) Ξεκάθαρα σημαίνει. Αυτό που σου είπα και πριν. Ότι ο Παναθηναϊκός είναι στις επιλογές μου και για αυτό θέλω να μάθω περισσότερα από όσα ξέρω. Μίλησα μαζί του και μου είπαν πολύ καλά πράγματα. Θα δούμε... Υπομονή….»

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: