Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Νέος έρωτας για την Μάρω Λύτρα!

Νέος έρωτας για την Μάρω Λύτρα!


Αγαπημένε μου Σωτήρη,
.ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΙΟΥ 2009 - ΠΗΓΗ http://www.womenonly.gr/loipon .

Η περίπτωση αυτή είναι λίγο ιδιαίτερη. Πρώτα κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι η Μάρω Λύτρα έχει σχέση με τον ράπερ TNS και μετά οι δυο τους αποφάσισαν ότι θέλουν να γίνουν ζευγάρι. Χμ. Μού θυμίζει κάτι περιπτώσεις κουτσομπόληδων σε χωριό, που πρώτα μαθαίνουν αυτοί τα νέα και μετά αυτά γίνονται... Τέλος πάντων, το αποτέλεσμα μετράει και σημασία έχει ότι η Μάρω λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Γιάννη Αμανατίδη είναι και πάλι ερωτευμένη.

Και δεν έχει λόγο (ούτε ο νυν αγαπημένος της βεβαίως) να κρύψει τη νέα της σχέση, ούτε να μην κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Εξάλλου, το αυτό συνέβη το περασμένο Σάββατο, όταν το νεόκοπο ζευγάρι έκανε μία τσάρκα στα μαγαζιά της Παραλιακής, όπου (κατά μία διαβολική σύμπτωση) σε ένα από αυτά περίμεναν απ’ έξω φωτογράφοι. Τα κλικ πήραν φωτιά με το ζευγάρι να δείχνει ατάραχο.

Έπρεπε με κάποιο τρόπο να γίνει γνωστή η νέα σχέση της showbiz. Και στην τελική, γιατί να το κρύψουνε; Άσε που λίγες μέρες πριν η Λύτρα είχε παραδεχτεί ότι πλέον δεν είναι single. Η σχέση τους δεν μετράει ούτε μήνα, αλλά όλο το προηγούμενο διάστημα είχε παίξει φλερτ και μάλιστα έντονο. Βασικά, από την πρώτη στιγμή που Μάρω και TNS συνεργάστηκαν για το ντουέτο «Κάνεις λάθος» υπήρξε έλξη, αλλά και οι δύο δεν ήθελαν να μπερδέψουν τα επαγγελματικά με τα προσωπικά.

Με τον καιρό, όμως και μετά από κάποια επαγγελματικά ταξίδια, ήρθαν πολύ κοντά και όπως καταλαβαίνεις, δεν ήθελε πολύ να έρθει μία σχέση. Όσοι τους γνωρίζουν από κοντά, λένε ότι δείχνουν πολύ ερωτευμένοι, έχοντας αφήσει και οι δύο πίσω τους τον χωρισμό από τις σοβαρές σχέσεις που είχαν. Η Μάρω με τον Αμανατίδη... Μην μπερδεύεσαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: