Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

ΕΙΔΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ - Στο ψυχιατρείο η Θώδη!

Στο ψυχιατρείο η Θώδη!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΙΟΥ 2009 - ΠΗΓΗ http://www.womenonly.gr/loipon
Σε καταστολή στην ψυχιατρική κλινική του Σισμανόγλειου νοσοκομείου νοσηλεύεται από το βράδυ του Σαββάτου η Έφη Θώδη, η οποία εισήχθη μετά από ισχυρό νευρικό κλονισμό. Η γνωστή τραγουδίστρια τις τελευταίες μέρες βρισκόταν στο εξοχικό της, όταν σύμφωνα με τον οδηγό της, έπαθε νευρικό κλονισμό και σε έξαλλη κατάσταση φώναζε ότι είναι «ο Θεός και ο Ναπολέων».

Ο οδηγός της έντρομος την πήγε στο Σισμανόγλειο, ενώ ειδοποίησε την οικογένεια της. Όταν τα αδέλφια της έφθασαν στο νοσοκομείο, βρήκαν εκείνη στο προαύλιο σε κατάσταση αμόκ να απειλεί με αυτοκτονία, αν την έκλειναν στην ψυχιατρική κλινική. Τελικά, με τη βοήθεια της αστυνομίας και του ιατρικού προσωπικού κατάφεραν να την βάλουν στην κλινική, ενώ οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο προαύλιο μπροστά στα μάτια των έκπληκτων επισκεπτών ήταν αν μη τι άλλο θλιβερές για τη γνωστή αοιδό. Αλλά και την οικογένεια της...

Η Θώδη από το βράδυ του Σαββάτου βρίσκεται σε καταστολή και της χορηγείται ειδική φαρμακευτική αγωγή. Οι γιατροί απαγορεύουν σε οποιονδήποτε να έρθει σε επαφή μαζί της, ενώ κανείς δεν ξέρει πλέον τι μέλλει γεννέσθαι. Η οικογένεια της και κυρίως η μητέρα της (που λίγο πριν καιρό ζητούσε βοήθεια, βλέποντας την κόρη της να παραληρεί στα παράθυρα διάφορων εκπομπών) βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και είναι σοκαρισμένη από την εξέλιξη που είχε η αοιδός. Αν και δεν είναι λίγοι (κυρίως εκείνοι που έμειναν αμέτοχοι το προηγούμενο διάστημα στο «φαινόμενο» Θώδη), που λένε ότι η εξέλιξη αυτή ήταν... προδιαγραμμένη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: