Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

Παναθηναϊκός - Ανακοίνωση κατά του Ιωαννίδη




ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009
SPORTNET

Ανακοίνωση με βολές κατά του Γιάννη Ιωαννίδη από το ΤΑΑ Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» καταδικάζουν τα επεισόδια που έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ και ρίχνει ευθύνες στον Υφυπουργό Αθλητισμού.


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ!!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει: «Το ΤΑΑ ΠΑΟ καταδικάζει τα θλιβερά επεισόδια που συνέβησαν στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ την ώρα που μέσα στο κλειστό γυμναστήριο γινόταν η απονομή στους νικητές του τελικού του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας αλλά πάνω από όλα καταδικάζει την απόφαση να μην μετατεθεί ο αγώνας της ΑΕΚ βάσει της προκήρυξης της Σούπερ Λίγκας, παρόλες τις αλεπάλληλες διαβουλεύσεις και προτάσεις των δυο πλευρών (Παναθηναϊκού και ΑΕΚ) σε συσκέψεις που είχαμε με την Αστυνονία, ώστε το "ντέρμπι" της ΑΕΚ να αλλάξει μέρα.

Είναι απορίας άξιον και κατακριτέο γιατί ο Υφυπουργός Αθλητισμού που είναι και ο καθ' ύλην αρμόδιος δεν πήρε την παραπάνω απόφαση. Ειλικρινά νιώθουμε ντροπή και δίνουμε συγχαρητήρια σε όσους δεν απέτρεψαν τη μετάθεση του ποδοσφαιρικού αγώνα και τους ευχαριστούμε που γίναμε ρεζίλι σε όλη την Ευρώπη. Ας μην κάνει κανένας όνειρα να ξαναγίνει τέτοια πετυχημένη διοργάνωση στην Ελλάδα. Όλος ο φίλαθλος κόσμος μπορεί από μόνος του να βγάλει τα συμπεράσματά του».

Παράλληλα, το «πράσινο» ΤΑΑ εξέδωσε και ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον κόσμο και τη στήριξή του στο final-4: «Το ΤΑΑ ΠΑΟ νιώθει την ανάγκη να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους του, που στήριξαν την ομάδα σε αυτό το Final-4 με όλες τους τις δυνάμεις. Υποσχόμαστε ότι η ομάδα θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη με σκοπό να κάνει υπερήφανο τον κόσμο της».

''ΚΡΑΧΤΗΣ''

kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: