Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Παναθηναϊκός - "βλέπει" ξανά Κατσουράνη

Σάββατο, 14 Μάρτιος 2009


Δεν είναι μόνο ο Γιούρκας Σεϊταρίδης που απασχολεί τον Παναθηναϊκό ενόψει του καλοκαιρινού σχεδιασμού για την ενίσχυση της ομάδας. Είναι και άλλος Ελληνας διεθνής, ο Κώστας Κατσουράνης για τον οποίο οι "πράσινοι" είχαν ενδιαφερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν αλλά ουδέποτε είχε υπάρξει "γάμος". Το πιο πρόσφατο "φλερτ" ανάμεσα στις δύο πλευρές συνέβη πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα το Γενάρη.

Όμως τότε οι επαφές με την Μπενφίκα δεν είχαν αίσιο τέλος μιας και οι "αετοί" δεν έδειχναν διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν. Τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά, ενώ και ο ίδιος ο "Κατσούρ" φέρεται να είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στη χώρα μας, αρκεί η ομάδα που θα τον επιθυμεί να του καλύπτει τις αγωνιστικές φιλοδοξίες και τις οικονομικές του απαιτήσεις. Ειδικότερα στο ενδεχόμενο πώλησης ενός εκ των Μάτος ή Σιμάο, οι πιθανότητες να προχωρήσει το θέμα Κατσουράνη είναι αρκετές.

Ακόμα από τον Παναθηναϊκό έλεγαν ότι ο διευθυντής ποδοσφαίρου του "τριφυλλιού" αναμένεται το Σάββατο να μεταβεί στη Βόρεια Ευρώπη, οι πληροφορίες που καταφέραμε να συλλέξουμε εντούτοις αναφέρουν ότι πρόκειται να ταξιδέψει σε χώρα της Βορειοανατολικής Ευρώπης και συγκεκριμένα στη Ρωσία. Το Σαββατοκύριακο άλλωστε διεξάγεται η πρεμιέρα του ρωσικού πρωταθλήματος, ενώ κάποιες πληροφορίες που δεν κατέστη δυνατόν να διασταυρωθούν τόνιζαν ότι άνθρωπος ελληνικής ομάδας έχει ζητήσει να βρίσκεται στην αναμέτρηση της Σπαρτάκ Μόσχας με τη Ζενίτ...

Κώστας Μανωλιουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: