Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Σάββατο 14 Μαρτίου 2009
ΠΑΣΟΚ: Η κοινωνία έχει γυρίσει την πλάτη στον Κ. Καραμανλή

«Η κοινωνία έχει γυρίσει την πλάτη στον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ με αφορμή την επίσκεψη του Κ. Καραμανλή στο Αγρίνιο.

«Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο νοσοκομείο του Αγρινίου θυμίζει στους Έλληνες πολίτες τη διάλυση και απαξίωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Η επίσκεψή του σε εργοτάξιο θυμίζει τη μείωση των δημοσίων επενδύσεων και την εγκατάλειψη της Περιφέρειας από την δική του διακυβέρνηση. Η ομιλία του σε παραγωγικούς φορείς αποδεικνύει ότι εξακολουθεί να μην έχει σχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίσης. Και βέβαια, η παρουσία του στην ΟΝΝΕΔ για πολλοστή φορά, - εξάλλου τον προσφωνούν ως ο πρώτος «ΟΝΝΕΔιτης πρωθυπουργός"- υπενθυμίζει σε όλους μας ότι προτιμά τα στενά κομματικά ακροατήρια, γιατί απλούστατα η κοινωνία του έχει γυρίσει την πλάτη».

Για τα επεισόδια βίας των τελευταίων ημερών ο κ. Παπακωνσταντίνου αναφέρει ότι «δείχνουν ανάγλυφα ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να εγγυηθεί τα στοιχειώδη δικαιώματα του Έλληνα πολίτη: το δικαίωμα στη ζωή, το δικαίωμα στη διαφύλαξη της περιουσίας, το δικαίωμα να μπορεί να κυκλοφορεί χωρίς φόβο στους δρόμους της πόλης του. Στη συνείδηση όλων των Ελλήνων πολιτών ο κ. Καραμανλής έχει πλέον καταγραφεί ως ο πρωθυπουργός της ανασφάλειας».

Όσο για τις μετρήσεις και των τελευταίων ημερών, ο κ. Παπακωνσταντίνου τονίζει ότι «επιβεβαιώνουν την πλήρη απογοήτευση των πολιτών από τη διακυβέρνηση Καραμανλή. Αποτυπώνουν την αγωνία τους για το μέλλον και την ανάγκη να αλλάξει πορεία η χώρα. Αυτή την αλλαγή πορείας εγγυάται το ΠΑΣΟΚ».

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: