Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ - ΠΟΣΟ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ;



ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου γεννήθηκε στη Μεσαία Μηλιά Πιερίας, το 1954.Εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, ανελλιπώς απ' το 1984 έως και το 2005. Μετέπειτα και μέχρι σήμερα, είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του κινήματος.
Εκλέχτηκε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Πιερία, στην πρώτη κάθοδό του στις εθνικές εκλογές του 2004.Απo τα ηγετικά στελέχη του Φοιτητικού Πολιτικού Κινήματος, κατά την περίοδο της Χούντας αλλά και της Μεταπολίτευσης, μ' ενεργό συμμετοχή στις εξεγέρσεις της Νομικής και του Πολυτεχνείου.Με έντονη Δράση στηνβουλευτική του θητεία διετέλεσε: Γραμματέας του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ, για τα Αγροτικά (2004-2007)- Μέλος της Επιτροπής Παραγωγής κι Εμπορίου της Βουλής (2004-2007).-Κατεξοχήν πολιτικός άνδρας, της σκέψης, της σύνθεσης, των ιδεών και των οραμάτων, ο Θανάσης Παπαγεωργίου, μ' έντονη κοινωνική παρουσία και δράση, εκπροσώπησε με σθένος αλλά και ουσία τους πολίτες της Πιερίας, σ' ότι αφορά τη λύση των προβλημάτων τους και την προάσπιση των συμφερόντων τους.
Βαθύς γνώστης των αγροτικών θεμάτων, ταυτίστηκε ιδιαίτερα και διατηρεί σταθερά τη σχέση του με το Αγροτικό - Συνεταιριστικό Κίνημα και τους Έλληνες αγρότες.
Με συστηματική παρουσία στις εργασίες της Βουλής, στα όργανα του ΠΑΣΟΚ και στα Πιερικά δρώμενα, με πλήθος ομιλιών, ερωτήσεων, άρθρων, πρωτοβουλιών, παρεμβάσεων αλλά και προτάσεων, ανέδειξε και προώθησε σειρά καίριων ζητημάτων για την Πιερία και τα δημόσια πράγματα. (λίγα για το βιογραφικό του)
Και ερχόμαστε στο σήμερα και αναρωτούνται πολλοί φίλοι.Τί γίνεται;Πόσο πιό φτωχή είναι η Πιερία και η εκπροσώπησή της στη βουλή, μετά την απουσία του Θανάση αυτό τον τελευταίο χρόνο;
Ενα παρόμοι διάλογο είχαν δύο συμποίτες μας μπροστά στα ανοιχτά αυτιά μιάς γριούλας -
Η απάντηση ήρθε απο τη γριούλα ( μου μετέφερε συζήτηση μεταξύ δύο Πασόκων στην Κατερίνη με αυτό το περιεχόμενο) και μου είπε ότι τους είπε, "τι συζητάτε να σας πώ εγώ-ψάχνω να βρώ κανάλι που να μιλά αυτό το παιδί (ενοούσε το Θανάση) για να μάθω τώρα στα γεράματα κάποια πράγματα που δέν ξέρω"' ... "" εμείς φταίμε που δέν τον βγάλαμε βουλευτή', αλλά που θα πάει!!!

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΧΤΗ!! ο διάλογος αυτός που έκανα με την γριούλα μεταφέρεται αυτούσιος!!)

ΚΡΑΧΤΗΣ - kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: